Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
AHS: Freak Show’a bilet aldınız mı?

Jyoti Amge, Jessica Lange ile birlikte. Pek de sevimli kendisi.

Oyuncular:

* Yeni sezonda, önceki sezonlarda olduğu gibi bir kez daha enfes bir kadro topladı American Horror Story. Dizimizin demirbaşı Jessica Lange, demesine göre (umarız kararını değiştirir) son kez geri dönerken, üçüncü sezonda kadroya katılan yeni aktrislerden Kathy Bates, Angela Bassett, Gabourey Sidibe ve Emma Roberts, bu sezonda da diziye dahil oldular.

* Önceki sezonlarda dizide yer alıp, bu sezon da kendilerini görme fırsatı yakalayacağımız oyuncular ise Sarah Paulson, Evan Peters, Frances Conroy, Denis O’Hare ve Jamie Brewer.

* Daha önceki sezonlarda yer almayıp ilk kez bu sezonda kadroya katılan en önemli isimse, The Shield gibi efsane bir dizinin başrolünü canlandıran Michael Chiklis oldu. Onun haricinde, daha önce Carnivàle (İlginç, değil mi?), Body of Proof, Fargo gibi dizilerde ve en son Zodiac, Shutter Island ve Crazy, Stupid, Love gibi filmlerde rol alan John Carroll Lynch’i görüyoruz. Şimdilik bildiğimiz son aktör ise asıl All My Children ile tanınan, son dönemde Masters of Sex dizisinde de yer alan Finn Wittrock. Kendisi “En İyi TV Filmi” dalında Emmy ödülü alan ve Ryan Murphy’nin yönettiği The Normal Heart filminde de onunla çalışmıştı zaten. Kadınlara gelince, Grammy ödüllü müzisyen, yazar ve aktris Patti LaBelle ve “Dünyanın Yaşayan En Küçük Kadını” ünvanını elinde bulunduran Hintli Jyoti Amge de kadroda olacak.

* Sezonun konuk oyuncularından ilki, şu ana kadar edinilen bilgilere göre son dönemin dikkat çeken oyuncularından American Beauty, Hunger Games ve henüz vizyona girmemiş Christopher Nolan filmi Interstellar'da rol alan Wes Bentley. Chuck dizisinde rol alıp White Collar dizisinin yıldızı olan, genç kızların da dikkatini çeken Matt Bomer ise bir bölümlük konuk olacak gibi görünüyor.

* How I Met Your Mother’ın Barney’si Neil Patrick Harris’in de bir ara kadroya dahil olabileceği, Ryan Murphy’nin kendisine uygun bir rolü olduğu belirtiliyordu ama şu an için kesin bir durum yok.

* Glee’nin yıldızlarından Lea Michele de dizinin kadrosuna dahil olabilirmiş. Resmi olarak henüz kesinlik kazanmadı ama söylentilere göre böyle bir ihtimali de göz ardı etmemek gerek.

* Ryan Murphy, gerçek hayatta akrobatlık veya çeşitli gösteriler yapan, bir film/dizide rol almak isteyip alamayan yetenekli ve sıradışı insanların da kadroda olduğunu belirtiyor. Onlara bu fırsatı verdiklerine çok mutlu olmakla kalmayıp, yönetmenliği esnasında da gerçekten duygulanmış.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Mert Eşiyok
15/09/2014 11:15
YORUMLAR




DİĞER HABERLER