Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
AHS: Freak Show’a bilet aldınız mı?

Çalışmalarımı yalnız yapamıyorum. Tepemde birisi şart!

* Michael Chiklis (Wendell Del Toledo): Sirkin güç gösterisi yapan, aynı zamanda bir kanun kaçağı olan performansçısı Del Toledo; Jimmy Darling’in babası, Ethel Darling’in eski kocası, Desiree Dupree’nin ise şimdiki kocası.

* Denis O’Hare (Karakterin İsmi Henüz Belli Değil): “Ucubeleri” toplayan ve Elsa Mars’a rakip olan, dolandırıcı bir karakter.

* Emma Roberts (Maggie): Kendisi Denis O’Hare’nin canlandıracağı karakter gibi dolandırıcı. İkisi ortak olabilirler.

* John Carroll Lynch (Palyaço Twisty): Bu sezonki hikayenin baş kötüsü olan “palyaço katil”. Yüzünün alt kısmında maskesi var. Maske düşünce bir “Joker” gülüşü görürüz artık. Muhtemelen sirki ve kasabayı tehdit eden “karanlık güçler”in başı.

* Patti LaBelle (Karakterin İsmi Henüz Belli Değil): Kasabalı kadınlardan birisi ve Gabourey Sidibe’nin canlandıracağı karakterin annesi. Kendisi, Palyaço Twisty’nin sırlarını keşfetmeye başlıyor.

* Gabourey Sidibe (Karakterin İsmi Henüz Belli Değil): Sosyetik, zengin bir sima olan karakter, annesinin ortadan kayboluşunun ardından kasabaya gelecek. Anlaşılan önceki sezonda canlandırdığı Queenie karakterinden çok farklı bir karakterde izleyeceğiz Gabourey Sidibe’yi.

* Frances Conroy (Karakterin İsmi Henüz Belli Değil): Kesin olmamakla birlikte karakterin adı, bazı yerlerde Matilda Hapschatt olarak geçiyor. Varlıklı bir kadın.

* Finn Wittrock (Karakterin İsmi Henüz Belli Değil): Frances Conroy’un canlandıracağı varlıklı kadının, sirk ekibine katılmak isteyen oğlu.

* Wes Bently (Edward Mordrake): Gerçek hayatta Edward Mordrake’in 19.yy’da yaşamış, soylu bir İngiliz mirasçısı olduğu söyleniyor. Kafasının arkasında başka bir surat varmış. Konuşamasa ve yemek yiyemese de gülüp ağlayabiliyormuş. Geceleri Edward’a şeytani işler yapmasını fısıldadığı için Edward doktorlardan, bunu ameliyatla almalarını istemiş fakat hiçbir doktor buna yanaşmamış. Kendisinin zamanla, bu duruma dayanamayıp 23 yaşında intihar ettiği rivayet ediliyor. Dizide, Ethel Darling’in geçmişinden bir karakter olup intikam için dönecekmiş. Bakalım Cadılar Bayramı bölümlerinde (iki kısım olacak 4x03: Edward Mordrake (Part 1) & Edward Mordrake-Part2) kendisini izleyeceğimiz bu ilginç karakter nasıl ele alınacak?

* Matt Bomer (Karakterin İsmi Henüz Belli Değil): Dizide bir bölüm yer alacak sapkın bir karakter.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Mert Eşiyok
15/09/2014 11:15
YORUMLAR




DİĞER HABERLER