Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
2107 - 2018 ekran envanteri 3: Olağan Şüpheliler

2017 - 2018 ekranında da her durumda yerini koruyan, istikrar timsali diziler



Arka Sokaklar (Kanal D)

Rıza Baba orada, Hüsnü Çoban orada, Oduncu Mesut orada, Arka Sokaklar hep oralarda bir yerde. Son yıllarda sıklıkla olduğu gibi yeni sezon yaraları sararak başladı. Bu kez olabileceklerin en kötüsü olmuş, Suat Çoban gitmişti üstelik. Bütün sezon Hüsnü’nün hayata tutunma hikâyesini izledik, işin ilginci artık o da hasta. 12. sezonun sonunda ekibe eklemeler oluyor, hayattan çıkanlar oluyor, kanal satılıyor, neredeyse tüm programlar kaldırılıyor ama Arka Sokaklar sapasağlam duruyor. Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım dönemi bile bitti ama Arka Sokaklar bitmiyor.



Diriliş: Ertuğrul (TRT 1)

Reyting listesinin tepesindeki yeri kaybettiği için “hayal kırıklığı” olarak tanımlayabileceğimizi- şaka şaka. Diriliş: Ertuğrul 3 sezondur nasıl alıştırdıysa öyle devam etti. Sen Anlat Karadeniz fırtınasıyla birlikte Çarşamba gününün zirvesinden inmiş olabilir ama gücünden bir şey kaybettiğini söylemek güç. Aylardır çıkan final dedikodularına karşın gelecek sezon dönmek üzere sezonu noktaladı. Kadrosunu yeni isimlerle güçlendirmeyi başaran Ertuğrul, sözü Osman Bey’e biraz daha geç bırakacak anlaşılan.



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (ATV)

Bir süre hayal kırıklığı olarak yazılır mı bu sezon diye düşünmedim değil. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz iki sezondur kim gelirse gelsin bırakmadığı tahtını bu sezon Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler’le paylaştı, bir çok kere onların gerisine düştü. Ama yine de çok sadık bir izleyici kitlesi var, kanal da halinden memnun görünüyor. Hızır’ın ilk iki sezona göre çok az konuştuğu, Olgun Şimşek’in Kimsesiz Yaşar rolüyle diziyi izlemeyenlere bile açıp Youtube’dan sahnelerini izlettiği bir sezonun sonunda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her zamanki gibi. Yazı yazıldığında sezon finali ya da final duyurulmamıştı henüz ama devam ederse gelecek sezonun da olağan şüphelisi olacağı aşikar.



Aşk ve Mavi (ATV)

Bütün bir sezon boyunca total reytingleriyle Cuma gününü ayakta kapattı. Zaten beklenen de buydu. İpek Tuzcuoğlu’nun katılımı dizi için değişen tek şey olabilir. Gelecek sezon da geri dönecek. Aynı istikrarı korumasına kim şaşırabilir ki?



İstanbullu Gelin (Star TV)

Geçen sezonun ortasında başlamış ve kısa sürede başarılı olmuştu. Bu sezon ekran fenomenlerinden biri haline geldi. Üstelik de bunu başrolleri dışındaki hemen her şeyiyle yapabildi. İstanbullu Gelin o kadar güzel ellerden çıkıyor, o kadar güzel eller tarafından yönetiliyor ki etkilenmemek, heyecanlanmamak elde değil. Final gibi yazılmış mutlu sondan sonra bakalım gelecek yıl da aynı etkiyi yaratabilecek mi?



Savaşçı (Fox TV)

Geçen sezon başlar başlamaz Pazar günlerinin tepesine yerleşen Savaşçı bu sezonu da kimselere pabuç bırakmayarak geçirdi. Kılıç Timi’nin kayıpları da oldu yeni gelenleri de. Öykü Çelik ve Sarp Levendoğlu’nun diziye çok yakıştığını da söylemek gerek. Gelecek sezon bir şey değişir mi? Niye değişsin ki?



Yeni Gelin (Show TV)

Bir kere daha Cumartesi günlerinde total grubunun sevgilisi oldu Yeni Gelin. Geleni gideni eksik olmasa da ilk sezondan hiçbir farkı yoktu. Ekibin de öyle bir amacı yoktu zaten. Tebrikler şelale.

 

MEHMET DİNLER

 

 

Dosyanın diğer yazıları:

2107 - 2018 ekran envanteri 1: Yeni Diziler

2107 - 2018 ekran envanteri 2: Hayal Kıranlar



YORUMLAR




DİĞER HABERLER