Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Yakında TV’yi Ziyaret Edecek Ünlü Yıldızlar

2) Bradley Cooper:

Dizi sektörüne aslında çok yabancı olmayan ve bir kesimin 47 bölüm oynadığıAlias’taki (2001-2006) Will olarak da tanıdığı Cooper, eli boş dönse de üç senedir üst üste Oscar adaylığı alan A-list bir oyuncu haline gelmiş durumda. Ama kendisini yakında iki dizide birden görme fırsatımız olacak.

İlki, 31 Temmuz’da başlayacakNetflix dizisi Wet Hot AmericanSummers. 2001’de kariyerinin daha başlarındayken yer aldığı aynı isimli filmin diziversiyonundakendisini izleyebileceğiz. Bir yaz kampının son gününü anlatan filmin dizi versiyonunda ise kampın ilk günü anlatılacak. Sezonu sekiz bölüm sürecek olan mini dizi, Cooper dahil filmdeki kadronun neredeyse tamamını bünyesinde bulunduruyor.

İkincisi ise Limitless. 2011’de yer aldığı filmin aynı isimli CBS’te yayınlanacak dizisinin yapımcılarından biri olan Cooper, 22 Eylül’de başlayacak dizininilk bölümünde yer alacak ve gelen haberlere bakarsak programı el verdiğince konuk olarak karşımıza çıkacak. Dizi,  NZT adındaki bir ilacın gizemli gücünü fark eden bir adamın ilacın yardımıyla yeteneklerini arttırarak yaptıkları üzerine. Fragmanı.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER