Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Yakında TV’yi Ziyaret Edecek Ünlü Yıldızlar

17) David Lynch

Ekran arkasının önemli isimlerinden olan ve konu televizyon olduğunda 1993’ten beri bir diziye uğramışlığı bulunmayan ünlü senarist/yapımcı/yönetmen/aktör David Lynch de yeniden televizyona dönüyor. Üstelik kendi kariyerinde ve televizyon tarihine önemli yere sahip olan kült bir diziyle: TwinPeaks.

1990-91 zamanı iki sezon, 30 bölüm yayınlanan Showtime dizisi, 2016’da yeni bölümleriyle tekrardan ekrana dönüyor.David Lynch de tekrardanyazarlığını ve yönetmenliğini yapacak. Mart’taykenShowtime’dan istediği maddi desteği alamadığını açıklayarak diziden ayrılan Lynch, Nisan’dayken kanal ile tekrardan anlaşma sağlayabildi; hatta dokuz bölümlük verilen sezon onayı 18’e çıkarıldı. Dizi,hikayesine günümüzde devam edecek vearadaki 25 yıllık geçişin hikayesi dizide önemli bir yer edinecek.

Diziye orijinal zamanından dönen isimlerse şu şekilde:KyleMacLachlan,Sheryl Lee, Richard Beymer, Dana Ashbrook, Catherine E. Coulson, SherilynFenn,Michael Ontkean, GraceZabriskieve Michael Horse. Ayrıca dizinin müziklerini yapan Angelo Badalamentide dönüyor.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER