Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
The Walking Dead Güç Sıralaması

3. Michonne

Katanası Valyria çeliğinden Michonne’un. Hiçbir şeyle gereğinden fazla duygusal bağ kurmuyor, kelimelerini ölçülü seçiyor, gülücüklerini kıtlık zamanı için yaptığı zulasından nadiren çıkarıyor. Görmediği trajedi, kaybetmediği ümit kalmamış. Yaşıyor sadece ve sadece yaşadığı için de burada olmayı hak ediyor. Katanası gibi sessiz, katanası gibi çelikten ve katanası gibi ölümcül.

2. Carol

Dizideki en önemli dönüşümü geçiren karakter, hala kefaret arayışında belki ama kazandığı çifte katmerli acımasızlık özelliği, bambaşka bir yere koyuyor onu. Ateşin içinden çıkmış ve ateşle biçimlendirilmiş ama en nihayetinde bütün ateşlerden daha soğuk bir kadın artık. Ne Daryl yaklaşabiliyor ona ne de Rick. Etrafındaki aura onu her türlü düşmandan, en önemlisi de sadece bu evrendeki değil her evrendeki en önemli düşmandan, insandan koruyor. Esas tehlikenin biz olduğumuzu fark etmiş olması hayatta kalmaya devam edeceğinin en önemli göstergesi.

1. Rick

Olay sakallarda bitiyor kesin. Artık daha keskin, daha ölümcül ve doğal olarak daha güven veren bir lider Rick. Çiftçilik yaptığı dönemlerde bu liste yapılmış olsa, Tyreese’in oralarda bir yerde olurdu kesin; ama o deneyimi bile çok şey öğretti Rick’e. Her şeyden önce umut etmemeyi, yerleşik hayatın bir hayal olduğunu öğretti. Hayatta kalmak için önce hayattan umudu kesmesi gerektiğini öğretti. Sakalı gürleşip ağardıkça, daha da bilgeleşti; etrafındakileri kaybettikçe, hayatta kalma içgüdüsünü keskinleştirdi. Zombi kıyameti başladığından beri olmadığı kadar güçlü, olmadığı kadar kendinden emin. fb.com/FXTurkiye’den aldığımız fotoğraf her şeyi anlatıyor zaten. Daha ne olsun?

Şarkısı hala bir yerlerde yankılanıyor Beth’in, fiziksel olarak olmasa da bütün karakterlere dokunabilmiş olmasıyla halen oralarda bir yerde; böyle bir etkiyi sıralamak kolay değil; biz en iyisi fotoğraflarıyla analım. 

Not: Önümüzdeki pazartesi ucunda TWD set ziyareti olan bir duyurumuz olacak, bizi izlemeye devam edin, çok şanslı çıkabilirsiniz.

1 2 3 4 5 6
Aras Bayram
09/02/2015 13:40
YORUMLAR




DİĞER HABERLER