Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
The Walking Dead Güç Sıralaması

249. Eugene

Bir kere her şeyden önce Eugene demesi çok güzel, çok rahatlatıcı. En kalabalık yürüyen ordusunun saldırısına uğradığınızda bile Eugene diyip rahatlayabilirsiniz. Her şeyi geçtim, bu dünyada hayatta kalabilmenin bir numaralı koşulu nasıl hayatta kalınacağını bilmek. Eugene de bunun farkında, kendisiyle ilgili yarattığı saçlarına kadar gerçekdışı imaj onun zırhıydı, zırhı düştü belki ama en azından yeni bir kabuk bulabilmek için doğru kafa yapısına sahip.

52. Carl

Özellikle internette denk geldiğiniz, sülük gibi yapışan, sizden başka bir dil konuşan ve asla durmayan ergenin TWD versiyonu bu çocuk. En kötü özelliği de size kendi ergenliğinizi hatırlatması. Sürekli bir surat asma, bitmek bilmeyen bir memnun olmama durumu. İnsanın bazen çocuğa hak veresi, empati yapası geliyor ama hiçbir ışık, hiçbir sıcak an yok. Şerif şapkası ve becerikli şekilde kullanılan bir silah önemli bir başlangıç ancak Carl’ın bir an önce gülmeyi de öğrenmesi gerekiyor. Yoksa hiçbir şeyden olmasa iticilikten ölecek.

51. Judith

Dünya tatlısı bebişimiz o ufacık tombul parmaklarıyla nasıl mı hayatta kalacak? Çünkü kendisi umudun, yeni bir dünyanın, eski bir dünyanın ve en önemlisi de cesur bir dünyanın idealize edilmiş hali. Judith’in olduğu her kadraj daha sıcak, her ortam daha parlak. Umut TWD evreninde genelde çok yaklaşılmaması, ısıtacak ateş mesafesinde bırakılması gereken bir olgu ancak insan yanacaksa da dünyada kalan tek masum şeyle yanmak istiyor.

50. Maggie

The Walking Dead zombiseverlerin izlediği kült bir diziden gerçek bir popüler kültür ikonuna dönüşürken en büyük kazanan Lauren Cohan oldu tartışmasız. Dizilerde de bir güzel kadın kontenjanı olduğu da malum. Dolayısıyla güzelliğinden aldığı güçle yaşamaya devam eder. Ama atmosferden uzaklaşmayalım, kabuğu gittikçe sertleşenlerden Maggie. Babasını kaybettikten sonra, hiç umudunu bağlamadığı ama yaşadığını öğrendiğinde ümitlenmeden edemediği kardeşini de kaybetti. Çatışmalar bittikçe yeni çatışma yaratmak önemlidir, Glenn’in de öleceğini varsayarsak, kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış Maggie’yi izlemek çok başka bir dinamik katacaktır diziye. Yaşamaya devam edebilecek kadar çok deneyim kazandı nasıl olsa.

1 2 3 4 5 6
Aras Bayram
09/02/2015 13:40
YORUMLAR




DİĞER HABERLER