Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Siyah Beyaz Aşk: Reyting dediğin nedir ki gülüm?

Niye üstün? Gerçekçi olmak gerekirse Ferhat bir katil ve genelde bir cerrah bir katile aşık olmaz. ‘’Bu aşk, aşkta her şey mümkün’’ teranesi gördüğümüz üzere bu hikayede tutmadı. Biraz amiyane olacak ama seyirci bu defa yemedi. Ne yazsam seyirci yer devirleri kapanıyor çok şükür. Erkan Birgören bölüm bölüm yeni hikayeler ekti ve ekmeye devam ediyor. Beşinci bölümde biter dediğim dizi hem Total izleyicisini hem AB izleyicisini çalarak şu an aynı gündeki rakipleri ile kıran kırana yarışıyor. Ferhat değişerek, Aslı güçlenerek yoluna devam ediyor. Yan tarafta duran Yeter ve Namık çatışması sessiz sessiz sırasını bekliyor. Dizide dekor olarak duran Abidin, dizinin en mide bulandırıcı ve kangren kolu olan iğrenç Gülsüm - Cüneyt (güya aşk) hikayesini taca yollayarak yeni bir kötü adam çıkardı. Abidin karakteri dekor bir karakterin nasıl verimli hale getirilebileceğinin dersi gibi oldu adeta. Bir taşla üç kuş vurarak seyircinin nefret oklarını başrolün üzerinden alıp Cüneyt’e yönelterek çarpık bir ilişkinin olumlamasını da ortadan kaldırdılar.

Dizide sadece can alan bir adamla can kurtaran bir kadının çatışması varken şu an Aslı - Ferhat, abi - kardeş, anne - oğul ve henüz su yüzüne çıkmasa da baba – oğul çatışması var. Valla kim ne derse desin bu tamamen senarist başarısıdır. Yapım ekibinin sosyal medyadaki eleştirileri dinleyip tek tek tüm sorunları ortadan kaldırması da alkışı hak eden bir diğer husus. Ebru Sakal ve ekibi bu başarının  diğer mimarlarından (sistacılık kazanacak ulan!).

Siyah Beyaz Aşk için yazdığım bu ilk yazıda beni takip edenlerin beklediği gibi değil de biraz değişik hususlara değindim farkındayım. Bu ilk yazı ilk 16 bölümün sağlaması oldu benim için. Karakterleri atomladığım bir yazı da illaki gelecek. Sonuna kadar okuyan gözlerinize sağlık.

 

 

1 2 3 4 5
Sümüklü Papatya
12/02/2018 15:50
YORUMLAR




DİĞER HABERLER