Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Peki ya siz ne diyorsunuz ey seyirci?

VARAN 2 – Ana karakterlerin gidişatı sizce ne durumda?

“Başrolleri toplamda iki dakika görmek istemiyoruz.”

“Bu ikilinin arasında işlenecek birçok şey varken aynı şeylerin etrafında dönüp duruyoruz. Bir çiftin olması demek, sadece öpüşmek ya da vuslat değildir.”

“Bu kadar oyuncu zenginliği varken konu sıkıntısını neden yaşıyoruz? Gerçek hayatta ikili ilişkiler böyle mi yürüyor?

“Ömer’in egosu da çok fazla oldu artık. Birinde ego tavan birinde taban, orta yolu bulsalar hani?”

“Gallo ile hareketlilik katılmak istendi ama artık Yavaş Yavaş dizinin konusundan çıkılmaya başlandı gibi. Ömer, Defne konusundaki gerçeğe yaklaşmalı.”

“Ömer karakterinin yeni halini sevemedik. Defne’yi umursamamalar, Gallo’ya aşık aşık bakmalar olmamış, hem de hiç”

“Son dönemlerde başrol oyuncusu kim, misafir oyuncusu kim belli değil. Bunu nasıl normal karşılayalım?”

“Başrollere diyalog yazılmıyor. Bebek olayı bile bu kadar abartılmışken Ömer & Defne sahneleri olsa keyifle izlenen bir bölüm olabilirmiş.”

“Aynı evde yaşayınca kimin çenesini kapattı bu ana karakterler şimdi? Sinan ve Necmi bile bu kız niye burada kalıyor diye sormadı.”

YORUM:

Şimdi diyeceksiniz ki, bu yorumları buraya yazmışsın, sonra gidip hangi fotoğrafı koymuşsun oraya? Bu fotoğraf 36. bölümden bir kare. Belli ki sonunda bizleri duydular. Sadece ofiste, evde, asansörde yaşam alanı bulan çiftimiz dışarıya da çıkıyor. Geçen hafta Defne’nin domestiklik muhabbetinden, ona yapılan muameleden gayet uzun bahsettim, o yüzden o yorumları tekrar tekrar koymadım. Hah işte böyle, ne de güzel İstanbul oldu işte şimdi! Yemeğe çıkınız, böyle güzel bakışınız, o bakışlar bir tek Defne’ye gelsin, özel yerlerde özel zamanlar geçirilsin, Defne bir prenses gibi yaşatılsın!

Biz artık başrolleri daha çok görmek istiyoruz sevgili ekip. Biliyoruz, bu hafta Elçin Sangu’nun birbirinden müthüşlü, keşke devamı da gelse diyeceğimiz iki projesi vardı. Ama stoklu mu gidilse, bir hafta ara verip yaldır yaldır çalışsanız mı ne yapsanız? İş öğretmek değil, asla yanlış anlaşılmasın. Ama bunu hak ettiğimizi, bu sevgiye bu çabanın değeceğini düşünüyoruz hepsi bu.

Ömer’in egosu bir an önce aşkının önünde kırılmalı. Vururum gururuna da önyargısına da, o gurur değil safi gıcıklık. Gallo’ya bakış atmalar, arkada değişik değişik müzikler, rahat rahat hareketler ama Defne’ye Grup Vitamin’den Ellere Var da Bize Yok mi? Olur mu ki öyle? Olmaz. 36. bölümü bu beklentiyle izleyeceğim, izleyeceğiz. Haydi bize utanan maymunlu emoji attiring, haydi!

1 2 3 4
Pelin Arslan
04/03/2016 10:48
YORUMLAR




DİĞER HABERLER