Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Paramparça setinden bildiriyoruz!

Güneş Emir (Solmaz):

Bu sezon oyunu olduğu halde çok yoğun geçmemiş dizi setleri Güneş Emir için. Solmaz’ı seviyor, anlayabiliyor çünkü; oynarken tad aldığı renkli bir karakter. “İyi niyetli bir insan gibi şuurlu değil ama kötülüğü de aynı şekilde şuursuz, planlı değil,” diyor Solmaz için. Teyzeler yanına gidip, “Yapma kızım, böyle” diyorlarmış.

En etkilendiği sahneler tabii ki dayak sahneleri. “Okul dahil hiç böyle bir şey yaşamamıştım,” diyor. Cemal Hünal’ın da bu sahnelerde çok tedirgin olduğunu anlatıyor.

Aslında hep kötüyü oynamak istemiş. Ama yıllardır hiç böyle bir rol çıkmamış karşısına. Solmaz’ı denemelerde oynarken de “Nasıl olsa son anda iyi kıza kaydırırlar beni, ben alamam bu rolü,” diye düşündüğünden epey rahat davranmış. Ama gelin görün ki, Solmaz rolünde kalmış işte. Çok memnun. Finalin dram kısmının yoğun olduğunu, acılı bir final izleyeceğimizi söylüyor. İtalya, Sırbistan Karadağ ve Datça ekseninde çok ayrıntılı bir tatil planı var yaz için.

Ayrılmadan, bütün kadınlar adına şu Alper’e bir tane çakmasını rica ediyorum. “Aslında vardı öyle bir sahne,” diyor. “Olmaz, evire çevire, ağız burun dağıtmacasına,” diyorum. Kabul ediyor; bakalım, bekliyoruz…

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Elçin Yahşi
21/06/2015 14:50
YORUMLAR




DİĞER HABERLER