Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Paramparça setinden bildiriyoruz!

 

Çekimler başlıyor, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nurgül Yeşilçay, Cemal Hünal, Güneş Emir’in çekimleri yapılıyor. Set görevlileri her sahneden önce “Hastabakıcılar, hemşireler, doktorlar,” anonslarında bulunuyor, herkesin nerede ne yapacağının hızlıca üstünden geçiliyor. Dışarıyla telsizle konuşuluyor, anonslar yapılıyor, “Sahne 88!” “Oyuuuuuun!” Erkan Petekkaya koşarak dalıyor içeri… Sonra bir daha, bir daha..

Dilara yüksek topuklu ayakkabılarıyla koşar adım giriyor hastane lobisine.. Acaip bir karmaşa var gibi ama bir yandan da çekim tıkır tıkır işliyor.

Ebru Özkan, topuk sesleriyle çınlatarak girdiği lobiden, sahnesini bitirmiş olmanın rahatlığıyla, ponponlu, süet, zarif dümdüz terlikleriyle sessizce çıkıp gidiyor. Sahnesi biten oyuncu, karavanında alıyor soluğu.

Birazdan benimle ve Star’ın En Güzel Bölüm ekibiyle kısa sohbetler için oyuncular teker teker geri gelecek. Ebru Özkan’ın gelmesini beklerken Cemal Hünal ve Güneş Emir’in hastane lobisindeki sahnelerinin çekimi var. “Solmaz bana laf sokma! Yürü! Yürü!” diye laf sokuyor Alper, tepsiyle kahve taşıyan Solmaz’a… O esnada hastabakıcı kıyafetiyle bekleyen figüran, katıldığı bir bar kavgası sahnesinin çekimini anlatıyor arkadaşına..

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Elçin Yahşi
21/06/2015 14:50
YORUMLAR




DİĞER HABERLER