Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Paramparça setinden bildiriyoruz!

Hastanedeyim. Ama hasta, doktor ya da refakatçi değilim. Zaten burası da artık hastane değil. Taksim’in kalbindeki, bir zamanların meşhur Alman Hastanesi, pazartesi gecesi izleyeceğiniz hastane sahneleri için Paramparça’nın seti olmuş durumda. Ben de o sette bir çekim izlemek üzere buradayım işte. Girişteki bankoda çalışan görevlilere çekim nerede diye sormak geçiyor içimden ama sormadan yürüyüp geçiyorum. Allahtan! Çünkü o girişteki görevliler, etrafta dolaşan hastabakıcılar, doktor hanımlar, beyler filan hep figüranmış. Ortama alıştıktan sonra farkına varıyorum.

Epey geniş bir mekan olduğu için sanki hiç çalışma yokmuş gibi duruyor ama o sırada Cihan’ın (Erkan Petekkaya) hastaneye geliş sahneleri çekiliyor kapı önünde.. Cihan bir kaç kez endişeyle arabadan iniyor..

Sırada iç sahneler var. Hazal’la ilgili haberi alanın hastaneye koştuğu, heyecanlı giriş sahneleri için ışıklar içeriye kuruluyor. Aman kimsenin işine engel olmayayım diye endişelenirken “kafana göre takıl ablacım” anlamındaki el hareketiyle bir set görevlisi içimi rahatlatıyor doğrusu..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Elçin Yahşi
21/06/2015 14:50
YORUMLAR




DİĞER HABERLER