Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Once upon a time in Bodrum

Ve büyükler

Yıldız

Çok seviyorum onun fakir temalı hallerini. Elinde kumandası, çalı süpürgesi, Gözde’yle komşuculuk oynaması… Bodrum’da o kadar olay olurken Yıldız (Şevval Sam), kendi kafasındaki buruk ama toz pembe gerçeklerle yaşıyor. Bazen olaylarla ne alakası var diye düşünüyorum. Yanlış anlamayın, sevmediğimden ya da gereksiz bulduğumdan değil. Ona karşı garip bir tutku var içimde. O kadar kopuk ki her şeyden, gerçekten ilişki kurduğu insanlar Gözde ve İpek. Bazen sanki dizideki karakterin tek işlevi Gözde’nin arkadaşı olmaktan ibaretmiş gibi geliyor. Onun dışında asla evde değil. Çocuklarıyla bir şey konuşurken falan verdiği akıllar o kadar kondurma ki. Hayatın bütün girdilerinin aynı şekilde sonuç vereceğini düşünüyor. Bir de o kadar Gözde ve Evren’le aynı ortama giriyor. İnsan anlar ya. Bu kadar mı kopuksun kimin ne yaptığından? Neyse dediğim gibi ben bu halini seviyorum. Kendisi Kelebek ve Uzay’dan sonra spin-off’u hak eden üçüncü kişi. Artık neler olur, ya da bir şey olur mu o dizide bilmiyorum.

Faryalı

Sevmiyorum. Kendisiyle iki kelime nasıl konuşulur bilmiyorum ama sahil kasabasının köyünde tıkılı kalmış adam karakterini çok gerçekçi yapmışlar. O kızıl saçlı paçoz kadınla ilişkileri de mide bulandırıcı.

Evren

Bunu da sevmiyorum. Sürekli bir şeyler yiyip içmesi, kendini çok zeki sanması, o yüzündeki pis sırıtış; hepsi Faryalı (Timuçin Esen) ve kızıl paçozdan daha çok midemi bulandırıyor. Enver’in (Murat Aygen) başına bence çok kötü şeyler gelecek. Batmaktan daha da kötü. Kendisi ona alışık olmalı zaten. MedCezir’de Mira’nın babası Faruk olarak ne kadar başarısız olduğunu gördük. Genel olarak iş bilmiyor.

Gözde

Kesinlikle mükemmel bir karakter. Evren’i seviyor ama bence kendisini daha çok seviyor. Sırf ona ihtiyacı olduğu için alttan alıyor ve bu aptallıkları yapıyor. Ayrıca bence Gözde (Toprak Sağlam) Yıldız’ı da sevmeye başladı. Keşke Evren hayatlarından çıksa da iki kadın çok mutlu olsalar. O da belki başka bir hayatta ya da önümüzdeki bölümlerde.

1 2 3
Bağlan Keskin
31/10/2016 20:17
YORUMLAR




DİĞER HABERLER