Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Narcos: Kanlı bir katilin soğukkanlı portresi

Yazın bitmesi kötü ama iyi bir tarafı da var, yaz dizisi saçmalığından kurtulduk sonunda. Yerlileri; çileklileri, güneşlileri, kiralık olanları zaten geçtim ahlaksız batılıların da yaz dizileri pek fena. Hiçbirini üç bölümden fazla devam ettiremedim, arkadaşlarım arasındaki dizi bilirkişiliği ünvanım kış sezonuna ertelendi.

Sezonun açılmak üzere olmasıyla sonunda bu kısır döngü kırıldı ve sonunda yeni bir dizinin üç günde ilk sezonunu tüketme başarısına erişebildim. Bir Netflix dizisi olan ve uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın hayatını anlatan Narcos, bu sezonun çok güzel geçeceğinin ilk habercisi oldu.

Lafı uzatmadan hemen fikrimi söyleyeyim: Çok beğendim. Gerçek bir hikayeden, yani Pablo Escobar’ın akıl almaz öyküsünden uyarlanan dizi, ilk anından itibaren insanı ekranın karşısına çiviliyor.

Üstelik işin en zor tarafı sonu belli bir hikayeyle bunu başarabilmesi. Yani hepimiz bu işin sonunda Escobar’ın öldürüldüğünü biliyoruz. Nereye kadar bu dramayı ve heyecanı götürebilirler diye düşünebilirsiniz ama adamlar yapmış demekten başka bir şey gelmiyor elimden.

1 2 3 4 5 6
Yiğit Karaahmet
06/09/2015 14:47
YORUMLAR




DİĞER HABERLER