Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Maral: Paketin ucunu açtık, bekliyoruz

Şimdilik garsonluk yapıyor hanım kızımız Maral ve burada birlikte çalıştığı Sarp’a karşı derin duyguları var. Aras Bulut yine karizmasını konuşturuyor. Oynadığı her dizide olduğu gibi burada da havasından geçilmiyor. Dizi de adı Sarp ama herkes ona “çikolatacı çocuk” diyor. Diziye sütlü çikolata tadında giriş yaptı. Her ne kadar karizmatik, havalı bir karakter olsa da aslında yaşadığı zor koşulların da farkında, babasız büyümüş, annesine sevgisi büyük.

Dizi ilk bölüm için çok hızlı bir giriş yaptı. Her şey bir anda oluverdi ancak bu hikâyeyi sarsıntıya uğratacak bir mevzu değil. Zira seyirciyi çekme adına gayet iyi olmuş. Özellikle vurucu sonuyla gelecek bölümler için heyecanı ve merakı yüksek tutmayı başaracağını gösterdi.

Her hikâyede olduğu gibi burada da kötü karakterler mevcut. Arya’nın cici annesi rolündeki Ceyda Düvenci bu rolü üstlenmiş. Partner olarak da kendisine Arya’nın sevgilisini seçmiş. Eh! motivasyon büyük, Luna’yı ele geçirmek. Ancak hiç beklemedikleri bir engelle karşılaşacaklardır. Luna’yı yönetemeyen, bu yüzden babasından azar işiten, hamile olan fakat sevgilisi tarafından bu çocuk istenmeyen ve ötelenen Arya, biraz nefes almak, bu ortamdan kurtulmak için kendisinin intihar etmesini engelleyen Maral’a yetkilerini devreder.

Maral bu işi yapacaktır. Yapacağını biliyoruz. Hem yetenekli hem de çalıştığı yere bağlı. Ancak buna diğerlerini de ikna etmesi gerekecektir. Yönetici olması kötü kadının hoşuna gitmez ve bu durum sadece onun için değil Sarp için de geçerlidir. Bir gece önce Maral’la yapacakları buluşmada ekilen Sarp, Maral’ın Arya’yı intihardan kurtardığını bilmiyordur. Maral saf ve temizken, Sarp kendisini acı verici, aynı ilişkiye takılıp kalamayacak bir erkek olarak tanımlar. Evet, ona ilgisi vardır ama onu üzeceğini de bilir. Bir de şimdi Maral onun patronu oldu. Bu aşk imkânsız bir hale mi geldi yoksa? Hiç sanmıyorum. Ama kolay olmayacağını tahmin etmek zor değil.

Güzel başladı ve güzel gideceğini de hissettirdi dizi. Beklentilerin altında kalmadığını söylemek mümkün. Ana karakterleri zaten biliyoruz. Onların çekiciliği bile yeterli ancak yan karakterlerin de keyifli performansları ve hikâyeleri olacak gibi. En azından dizi bundan beslenecektir. Hatta mümkünse Hamiyet’e bir tarot falı baktırabilirim. Merkür’ün bana neler edeceğini öğrenmek için. Sadece Arya’nın sevgilisi rolündeki karakteri beğenmedim. Biraz daha sahici olabilirmiş. Kötü olamayan bir kötü olmuş. İlk bölüm sonu itibariyle yolu açık olsun diyorum.

1 2 3 4 5

06/03/2015 12:52
YORUMLAR




DİĞER HABERLER