Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Mad Men’in yaratıcısı Weiner’in Dünyası

Don’ın geçmişini açıkladığı ilk an

Christina Wayne, AMC:

“Tamam” dedik Matt’e, “bu reklamcılık üzerine müthiş bir dizi ama insanlar hafta başında ve sonunda diziyle ilgili ne konuşacak? Don’ın asıl hikayesi ne?” Birkaç ay sonra geldi ve tüm Dick Whitman/Don Draper hikayesini anlattı. Büyülendik.

Jon Hamm (Don Draper):

Matthew pilot bölümü çekmeye başlamadan, “Don’ın geçmişini bilmek ister misin?” diye sordu. Ben de “Sen anlatmak ister misin?” dedim. Böylece Dick Whitman ve Don Draper arasında gide gele her şeyi anlattı. “Çok Dickensvari,” dedim.

Reytingler, moda sayfaları...

Ed Caroll, AMC:

Reytingler yavaş yavaş yükseliyordu ve bir gün New York Times’ın pazar ekinin sayfalarını karıştırırken Mad Men’le ilgili yazılar veya ona yapılan göndermeler gördüm; moda sayfasında, metro sayfasında, medya sayfasında. Dizi dolaşıma girmeye başlamıştı.

Don’ın düzeleceğini beklemek

Sandra Stern, Lionsgate TV:

Matt’le masaya oturmuş dördüncü sezonun son bölümünü okuyorduk. Don Draper kendisiyle aynı kalemden Faye isimli bir bir psikiyatristle çıkmaya başladı. Son bölümdeyse Faye’i terk etti ve genç sekreteriyle evlendi. Biraz şaşırdım ve “üzüldüm, Don sonunda toparladı sanmıştım” dedim. “Ben de,” dedi Matt, “bu sefer yapacak sandım ama olmadı.”

1 2 3 4 5 6 7
Özge Doğan
23/03/2015 09:02
YORUMLAR




DİĞER HABERLER