Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Mad Men’in yaratıcısı Weiner’in Dünyası

Kimsenin bilmediği oyuncular

Matthew Weiner:

Benim teorim Sopranos’un oyuncuları iyiydi çünkü onların kim olduğu hakkında kimsenin bir fikri yoktu. 2006’ya baktığınızda yakışıklı başrol yoktu. Jim Gandolfini yakışıklı değil demiyorum ama bir Jon Hamm değil. Bazı dönemler Dustin Hoffman gibi adamların zamanıdır, bazı dönemler de Robert Redford gibilerinin. O dönemler Dustin Hoffman zamanıydı. Benim gibilerin kızı kapıp Bradley Cooper gibilerin sokağın kenarında “hadi be!” dediği zamanlar yani.

Elizabeth Moss (Peggy Olsen):

Matt bir keresinde bize tüm seçme kasetlerimizi gösterdi. İnanılmazdı çünkü kasette görünenin Peggy’le alakası yoktu. 23 yaşındayım, kumralım ve bronzlaşmışım. Kumsaldan yeni gelmiş gibi bir hava var üzerimde.

John Slattery (Roger Sterling):  

Ben Don’ı oynamak için gittim, benden Roger’ı oynamamı istediler. Başlarda birkaç sahnem vardı ve diğerleri gibi kendimi duygusal olarak olaya bağlamadım çünkü o zamanlar Roger’la ilgili somut bir şey pek yoktu ortada.

January Jones (Betty Draper):

Peggy için iki kere seçmeye gittim. Matt “Başka bir rol daha var ama onla ilgili ne olacağını pek bilemiyorum,” dedi. Benle ilgili hiç sahne yokken, benim için birkaç tane sahne yazdı.  

Vincent Kartheiser (Pete Campbell):

Ben sadece Pete için seçmeye girdim. Menajerlerim Don Draper’ı oynamamı düşünecek kadar kafayı yememişlerdi.

1 2 3 4 5 6 7
Özge Doğan
23/03/2015 09:02
YORUMLAR




DİĞER HABERLER