Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kısmetse Olur’da erkekler anne, kadınlar maço erkek istiyor

Erkek yarışmacıların arkadan çekilmiş bir görüntüsü. Sol başta oturan Antrenör Emre Ubeyli’nin meraklısı çok.

Gelin adayları arasında en popüler meslek butikçilik. Karşı cinste aranan özellikler, maddi güç ve maçoluk.

Mehtap Taşkıran (30) Muhasebeci. “Aşık olursam, engel tanımam. Light erkek istiyorum. Kızıma baba değil, kendime eş arıyorum. Tamamen kaslı, beni kucağında taşıyabilecek erkek istiyorum.” dedi. Mehtap Taşkıran’a tutumlu olup olmadığı yönünde bir soru geldiğinde, “Ben Selanik göçmeniyim, Anadolu kızıyım,” dedi. Mehtap, Romen yarışmacı Daniela ile tanıştığında “buraya yabancı gelin aldıklarını bilmiyordum. Biz de burada yaşıyoruz, has Türk kızıyız” dedi.

Ayça Beğen (28) “Elazığlıyım, çalışmıyorum. Evlendim, boşandım. Beğendiğim erkek dövmeli olmalı.” dedi. Ayça’ya göre erkek, kıskanç olmalı. Ayça çalışmayı sevmediğini, hayatında boyunca hiç çalışmadığını, bir erkeğin karısını çalıştırmaması gerektiğini, ve çalışmayacağını belirtti. Aradığı kocanın maço olmasını istediğini ifade eden yarışmacı müstakbel kocasını; ciddi olacak, ağır abi takılacak, elini yumruğunu masaya vurunca yüreğim hoplayacak, aşkım canım o ne öyle?” diye tarif etti. Ayça, mali soruları, çok para harcarım, nasıl harcandığını da bilmem diye agresif bir tavırla yanıtladı.

Daniela Grajdenau (23) Pilates eğitmeni. Romanyalı. 11 yıldır Türkiye’de yaşıyor.  Daniela halkımızla o denli bütünleşmiş ki şarj yerine şarz diyor. Yarışmacı önceliğini, “Evleneceğim erkeğin maddi gücü olmak zorunda,” diyerek ifade etti. Tanıştığı adaylara yönelttiği sorular arasında “Sevdiğin kız kulübe gidebilir mi, o denli rahat mısın? Telefonunu karıştırırsam ne yaparsın?” gibi sorular yer alıyor. Daniela, kişisel bakımına ayda 2.000TL harcadığını belirtti. Bu konuda erkek yarışmacılardan çok tepki alsa da bakım bütçesi konusundaki ısrarını sürdürdü.

Ceyda Kırıcı (21) Voleybolcu. “Erkek dediğin maço olmalı. Bana gerektiğinde kızmalı.” diyerek hayat arkadaşından beklentilerini ifade etti. Spor akademisi öğrencisi olan yarışmacı, okulunu dondurduğunu, devam edip etmeyeceği sorulunca ise “hiç belli olmaz” diye yanıtladı. Yarışmacı sözlerine“Bir erkek beni kıskanmalı, erkeğin dediği olur yani” diyerek devam etti.

Duygu Yıldırım (41) İnşaat sektöründe çalışıyor. “Oğluma baba aramaya geldim. Aldatıldım, bunun acısını çok çektim. Benim için önemli olan sadakat. Akrep burcuyum. Burcumun tüm özelliklerini taşıyorum. “ dedi. Duygu, bu arada erkekler tarafından en konuşulabilir ve anlaşılabilir aday olarak bulundu.

Ayşenur Aydoğdu (21) Annesiyle butik işletiyor. “Ben patronum, patronla evlenirim. Çalışanla olmaz. Evleneceğim kişi Louie’yi (Maltese Terrier) ve annemi sevmeli. Benim kendi kalitem var, kalitemden ödün vermem. Üst düzey bir yaşantı istiyorum.” diyerek evlilik yaşantısından beklediklerini belirtti. Bu arada onunla ters düşen bir erkek aday için, “kendisi kalitemde değil, o yüzden yorum yapmak istemiyorum” dedi. Ayşenur’un köpeği Louie evde küçük bir şok yarattı. Bazı yarışmacılar eve kendi köpeklerini de getirmek istediklerini söylediler.

Demet Kasar (35) Butik işletiyor. Vicdanlı bir erkek istiyor. Yarışmacılar arasında en çok soru soran ve kendini ifade etmeye meraklı olan Demet. Ancak bu durum erkek yarışmacıların çok hoşuna gitmedi, yaşını birden fazla sefer olumsuz bir durum olarak dile getirdiler.

1 2 3
Defne Akman
07/10/2015 10:20
YORUMLAR




DİĞER HABERLER