Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İyi olan kazansın! Kısmetse Olur Evi izlenimleri 2. kısım

Damat adayları için mühim olan kankalık.

KANKALIK MÜESSESESİ

Kızlar irili ufaklı konular hakkında birbirlerini yerken, erkekler evinde keyifler yerinde.  Mamafih programda her hafta 10.000 TLlık bir ödül ve koruma için yarışıyorlar. Bu nedenle hepsi gücünü ortaya koyuyor. Neticede bir kazanan olacağı için insanların hırslanmaları gayet anlaşılır.

Çekimler bitince doğrudan evlerine gittiklerini başka hiçbir şey yapacak vakit ve enerjilerinin kalmadığını ve dinlendiklerini ifade ediyorlar.

Kısmetse Olur’un talibi en bol olan, Adanalı delikanlısı Serhan ile sohbet ediyoruz. Serhan ekrandaki maço görüntüsünün aksine, gayet saygılı ve efendi bir genç adam. Neden sert tavırlar sergilediğini sorduğumda, haksızlığa gelemediğini, karşısındaki ona hırçın yaklaştığı zaman altta kalmayacağını, karşısından ne görürse onun kadar davranacağını ifade ediyor. Belki gelin adaylarının Serhan’dan beklentileri farklı olduğu için onunla zor zamanlar yaşıyor olabilirler ama kendi adıma gayet nazik, güler yüzlü bir adam olduğunu söyleyebilirim.

Aslına bakarsanız erkeklerin tavırları çok daha arkadaşça. Tankut, batılı ve modern tarzıyla, Murat olgunluğu ve beyefendiliği ile dikkat çekiyor. Eve yeni katılan Önder ise hiç konuşmadı. Gördüğüm kadarıyla erkekler ufak tefek konulara takılmıyor ve vakitlerini iyi geçirmeye çalışıyorlar. Aralarında hangilerinin kendini evlilik arifesinde gördüğümü sorunca hemen hepsi kısmet diyor. Serhan, adayları tanımadan bu denli ciddi bir kararı veremeyeceğini, bir söz vermeden önce etraflıca düşünmek istediğini belirtiyor. Emre, içlerinde en belirgin ilişkisi olan damat adayı. Ayça’yı sevdiğini, ilişkisini yürütmek için ailesi ve sevdiği kız arasında gerekli dengeyi kuracağını, üzerine düşenleri yerine getirmeyi hazır olduğunu söylüyor. Ve işte orada gözüme bir kez daha giriyor. Aferin Emre! İşte bunlar görmek istediğimiz hareketler!

1 2 3 4 5
Defne Akman
11/11/2015 09:04
YORUMLAR




DİĞER HABERLER