Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İyi olan kazansın! Kısmetse Olur Evi izlenimleri 2. kısım

Emre, Ayça’nın gönlünü nasıl fethedeceğini biliyor. Kırmızı gülse kırmızı gül!

Ey hemşireler; ÇALIŞAN KAZANIR!

Ekrandan izlediğim kadarıyla saldırgan bir mizaca sahip olduğunu düşündüğüm Mehtap, yan yana gelince beni şaşırtıyor. Lafını sakınmadan konuşuyor ve onaylanmayı çok da önemsemiyor. Sanırım içlerindeki en eğlenceli karakter Mehtap. Mehtap’la Tankut arasında ufaktan bir yakınlaşma var, birbirinden farklı yaşam tarzları da olsa, ben iyi anlaşabileceklerini düşünüyorum umarım devamı gelir!

Duygu (41) ve Mehtap’ın (30) arası Murat ikisiyle de ilgilendiği için biraz açık. Bununla birlikte 35 yaş üzerinde yalnızca iki damat adayı olduğu için ister istemez karşı karşıya geliyorlar. Ancak Mehtap, ben kendimden 15 yaş büyük bir erkek için kendi hemcinsimle karşı karşıya gelmek istemiyorum diyerek orada bir kez daha beni şaşırtıyor. İlerleyen saatlerde ise iki kadının baş başa verip açık yüreklilikle konuştuklarını rejiden izledim. Aslanım kızlar.

Mehtap ve Duygu’nun çocukları var. Mehtap, programdan arta kalan zamanlarında çocuğuna ders çalıştırıyor, sabahları okula götürüyor. Her ikisi de çocuklarının programı izlemediğini, gerilimli ortamdan etkilenmelerini istemediklerini belirtiyor. Duygu, programdan çocuğuna babalık yapabilecek nitelikte bir adamla evlenmek istediğini söylerken, Mehtap daha gerçekçi. Çocuğunun ileride kendi yoluna gideceğini ama onun eşiyle uzun yıllar geçirmeyi planladığını bu anlamda ona eş olabilecek bir erkeğe yönelmesinin doğru olduğunu samimiyetle anlatıyor.

Ayça da çok güldüren ve içten karakter. Daha gelir gelmez “Emre benimdir!” diyerek beni kahkahalara boğdu. Çekimler arasında Ayça’yı ne zaman görsem Emre’yi çok sevdiğini, onun için heyecanlandığını belirtti. Emre’nin teyzesinin Ayça’yı tam olarak onaylamaması, kıyafetlerini ve tavrını beğenmemesi nedeniyle ilişkilerinde bir takım pürüzler var. Mehtap hemen “Onu beğenmiyorlar ama işte kendini beğendirmek için çalışıyor,” diye araya giriyor! Bununla birlikte, Ayça o kadar kararlı ve istekli ki ben önündeki engelleri aşacağına eminim!

Kızlarla bir başka konuştuğumuz konu ise, kadınların yoğun biçimde isteklerini belirtmesinin nasıl karşılandığı. Bazı gelinlerin daha klasik bir tarzı var. İşte onlar göz süzecek, erkekler ilgisini belirtecek falan. Ancak Ayça öyle değil. Kısıtlı bir süre içinde burada olduğunu, o süreç içinde neyi varsa ortaya koyması gerektiğini, biriyle ilgileniyorsa kişinin bunu açıkça belirtmesi gerektiğini söylüyor. Ah Ayça! Keşke seninle ortaokul yıllarında tanışmış olsaydım da, daha cesur ve korkusuz bir tavır almayı öğrenseydim uyuntu gibi köşelerde beklemeseydim diyorum içimden.

Ben gittiğimde Melis ve Erdem yeni ayrılmıştı. Daha sonra programı izleyerek ayrılıkları hakkında daha etraflıca bilgi sahibi oldum. Ekranda çılgın bakışları, fevri çıkışlarıyla izlemeyi sevdiğim Melis, o gün çok durgun, sempatik ve uyumluydu. Bu arada Melis yakından da çok güzel ve çekici.

Güzel gülümsemesiyle dikkat çeken Cansel’in şansı şu ana kadar pek yaver gitmemiş. Hoşlandığı Adnan, elenmiş. Şimdi ufaktan Ercan ile görüşmeye başlamışlar. İçlerinde en genç ve duygusal karakter ise Ceyda. Üç kere üst üste büyük ödülü kazanan ve halkımızın gönlünde taht kuran Ceyda neredeyse sohbetimiz sırasında hiç konuşmadı. Bir başka hiç konuşmayan karakter ise, eve yeni katılan Sermin’di.

Benim merakla izlediğim çoğu yarışmacıdan daha çok Türk özellikleri gösteren Romen asıllı Daniela ise elenmişti. Sanırım Daniela kendini o kadar ağırdan sattı ki, rengini ortaya koyamadı ve elendi. Kısmetse Olur evi, istek ve arzularını net belirtenlerin kazandığı bir ev, burada utangaçlığa yer yok. Çalışan kazanır!

1 2 3 4 5
Defne Akman
11/11/2015 09:04
YORUMLAR




DİĞER HABERLER