Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İstatistiklerle Survivor All Star ve Ada Konseyi

Doğukan, Hakan’ın hemen ardından geliyor. Her üç oyundan birini garanti alır dediğimiz Doğukan Hilmicem’le oynamasa bunu dört oyundan ikisini alacak potansiyele çıkarıyor. Evet, Hakan potansiyeli aşarken, Doğukan sadece bir potansiyel oluşturabiliyor. %7’nin üzerinde kazanma ihtimali artıyor. Az değil!

Pascal ve Anıl’ı birlikte değerlendirmekte fayda var. Anıl sakatlığından önce de iyi bir yarışmacı değildi açıkçası. Sakatlıktan sonra daha da kötü performanslar sergiledi. Evet, sakatlığının etkisi büyük! Haliyle bu konuda diyecek bir şey yok. Fakat o zaman sen bir Survivor değilsin demektir. Öncelikle bunları geçelim. Nasıl ki adaya ayağı alçıda bir yarışmacı çağırmıyorsan, ayağı alçıda olan ve iyileşse bile tam performans gösteremeyecek olan birini oynatmak doğru değildi. Bunu da görüyoruz. Pascal ise kimi zaman iyi olsa da genel olarak kötü. İki yarışmacının da istatistikleri yukarıda görülüyor. Hilmicem’le oynasalar da oynamasalar da yüzdelerinde çok bir değişim yok. Pascal’ın %3 gibi bir artışı olurken, Anıl’ın %0.7 gibi bir kaybı oluyor. Bunun sebebi de Anıl ve Hilmicem 6 oyun oynamışlar ve ikisini Anıl kazanmış. Bu hep böyle olur muydu? Pek sanmıyorum.

Kısaca Anıl ve Pascal, her üç oyundan bir ihtimal birini kazanabilecek yarışmacılar. Düşünün üçünü de kaybedebilirler. Zira %33’ün üzerinde değiller. Tartışmasız Ünlüler’in sürükleyicisi Hakan olarak görünüyor. Dediğimiz gibi kızlar zaten aşmış durumdalar. Erkeklerden fazladan bir katkı beklediğimizde işte durum bu! Eh, sen Hakan’ı gönderebilirsin elbette. Ama takımını da düşünmek zorundasın.

1 2 3 4 5 6
Doruk Önal
07/05/2015 11:32
YORUMLAR




DİĞER HABERLER