Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İstatistiklerle Survivor All Star ve Ada Konseyi

Gönüllüler takım olarak daha iyiler. Hilmicem’in üst düzey performansı kesinlikle takımı bir tık öteye taşıyor. Diğer yandan Turabi de rakip takıma karşı fazlasıyla üstün. Hasan ve Bozok için ise rakipleriyle daha denk olduklarını söyleyebiliriz. Sahra-Begüm-Nadya üçlüsü genel olarak zayıflar. Fakat Ünlüler Takımı’nda Pascal ve Anıl’a oranla daha fazla kazanma oranları takım olarak önde olmalarını sağlıyor. Bunun en büyük sebebi de genel olarak güçlü olan Ünlüler Takımı’ndaki kadınların beceri isteyen yarışmalardaki başarısızlıkları. Özellikle Ünlüler takım halinde atışlarda yokları oynuyorlar. Fakat Ünlüler Takımı’nın kızları daha hızlı oldukları için bu açıklarını kapatabiliyorlar. En azından daha çok deneme yaparak oyunları alıyorlar fakat erkekler için bunu söylemek mümkün değil. Ünlüler takımının en iyi atıcısı olabilecek Pascal hep hızından dolayı geride kalıyor ve kaybediyor bu tür atış oyunlarını. Evet, çok fazla konuştum ama bu açıklamayı yapmak gerekiyordu.

Yazının konusu bütün erkeklerin performansına dayalı olacak demiştim. Yukarıda 5 Mayıs 2015 tarihi itibariyle sitede yarışmacıların birbirleriyle oynadıkları oyunların istatistikleri var. Hakan’ın ilk aday olması vesilesiyle onun şimdiye kadar ne yaptığını görelim.

İstatistik açıklamasını da yapayım hemen. G: Galibiyet, M: Mağlubiyet, %: Şu an adada olanların birbirleriyle olan yüzdeleri ve H%: İki takım için Hakansız veya Hilmicemsiz oranlar. Galibiyet ve mağlubiyetler de H% ile orantılıdır. Genel: Şimdiye kadar yaptıkları yarışmaların oranları.

İlk olarak Ünlüler Takımı erkekler olarak zaten başarısızlar bunu biliyoruz. Fakat bunda en büyük etkenin rakip takımda Hilmicem gibi bir yarışmacının olduğunu söylemek gerek. Ünlüler Takımı’nın Bozok-Hasan-Turabi üçlüsüne karşı istatistiklerini yukarıda görebilirsiniz.

Hakan’la başlayalım. Ünlüler Takımı adına en iyi erkek yarışmacı kesinlikle kendisi. Hilmicem’le veya onsuz bir şey değişmiyor fakat Hilmicem’e karşı performansı %43.42’yken onu dışarıda bıraktığımızda %52’e yaklaşıyor. Bu da demek oluyor ki dört oyundan iki tanesini alma potansiyelinden, dört oyundan ikisini kesin alıra doğru bir başarısı var. Neredeyse %9’a yakın bir sıçrama söz konusu.

1 2 3 4 5 6
Doruk Önal
07/05/2015 11:32
YORUMLAR




DİĞER HABERLER