Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İkimiz… belki de üçümüz...

Bölüme de şöyle bir göz atarsak:

*Hep iki kişi olmaktan bahsettiklerine göre biz yeni sezonda Defne ve Ömer’in birlikte mücadelesini izleyeceğiz sanırım. Diğerlerine ne olacağı konusunda hiçbir fikrim yok, ama Defne’nin aile bireyleri dâhil çok iyi şeyler olacağını düşünemiyorum doğrusu.

*Düğüne hazırlık sahneleri şahaneydi. Bu sıcakta hamam sahnelerinde oynayan, yöneten, çalışan tüm ekibi kutlamak gerek. Geleneklerimizde ne varsa hepsi bir bir uygulandı. Şapka çıkarıyorum.

*Elçin Sangu çuval giyse yakışacak kadar güzel bir kadın, ama ben iki gelinliği de beğenmedim maalesef. Yine de Defne’yi de gelinlikle gördüğümde ağlamadım dersem yalan söylemiş olurum. Su gibiydi… Ayrıca, duvağa, saça ve makyaja ayrı bir parantez açmam lazım. Şahaneydi!

*Düğünün en güzel giyinmiş kadını ise tartışmasız Yasemin’di. Kıyafeti şahaneydi.

*Elçin Sangu ve Barış Arduç oyunculuklarıyla yine muhteşemdiler. Barış Arduç, Defne’nin gelinlikle içeri girdiği sahnede adeta gözleriyle konuştu. Elçin Sangu ise Ömer’e sırrı anlatmaya başladığı andan itibaren oyunculuğuyla harikalar yarattı. Ayrıca, Barış Arduç’un Defne ona her şeyi anlatırkenki poker face’i çok iyiydi. Herkes Ömer acaba biliyor muydu sendromuna yeniden kapıldı. (Bence bilmiyor) ^.^

*Koriş için ayrı ve özel bir yazı yazacağım. Onda çok şeyler saklı olduğunu ve hep sürpriz yumurta olmaya devam edeceğini düşünüyorum.

*Bir şey soracağım. Deniz Tranba’ya ne oldu? Bilen, gören varsa bir anlatabilir mi? Meraktayım…

*Sude’nin bu melek halleri her ne kadar çok hoşuma gittiyse de; ne ara Yasemin ve Sinan’la böyle kanka oldular anlamadım ben?

*Bu bölümde de dillendiğine göre yeni sezonda Defne’nin annesini göreceğiz sanırım. Boşuna bu kadar konuşulmamıştır.

*Gelelim şu meşhur tabloya… Meriç Acemi’de, ekibin diğer üyeleri de sembollerle oynamayı çok seviyorlar. Başlangıçta puzzle gibi karışık olan o tablo, sezon finalinde tamamlandığı gibi bir de boğulan kızı kurtaran erkek görüntüsüne dönüşüverdi. Şimdi bu mesaj gibi mesaj değil de nedir

*Ve sevgili ekip… Emeği geçen, zamanını harcayan, kafasını yoran, ruhunu ortaya koyan herkesin önünde saygı ile eğiliyorum. Ben hiçbir bölümü tek tek değerlendirmedim. Hep Kiralık Aşk’ı bir bütün olarak değerlendirmemiz gerektiğine inandım ve o bütün beni hep mutlu etti, iyi hissettirdi, inancımı tazeledi. Bu yüzden herkese çok teşekkür ederim.

Yazımı “gelecek sezon ne olur” sorusunun bence cevabını çok iyi yansıtan ve benim için sezon finalini en güzel anlatan Ümit Yaşar Oğuzcan’ın “İkimiz” şiiri ile bitireyim. Bence başka söze gerek yok. Şiir her şeyi anlatıyor zaten^.^

Şimdi o var diye yaşamak öyle güzel 
Çirkin olan ne varsa değişti kendiliğinden 
Dokunduğu her şey bir bir aydınlanmakta 
Saksı da çiçekler büyüyor güzelliğinden…

Şimdi o var diye yaşamak öyle güzel 
Dudağında özlemlerin en haz dolusu 
Onun dünyasına alır götürür beni 
Bütün kederlerimin bir bir kayboluşu…

Şimdi her şey onunla taptaze, yepyeni 
içimdeki bütün arzular çığlık çığlığa 
Öyle ışıl ışıl ki bakışları 
Kapkara ne varsa gömüldü aydınlığa…

Kurudu yüzümde son gözyaşları 
Korkulardan kalbimde eser kalmadı 
Baktım gözlerinin içine uzun uzun 
Ben bir şey söylemeden o her şeyi anladı...

Şimdi doyulmaz tadında beraberliğin 
Bir bütün halinde, onunla ikimiz 
Yaşanmış, yaşanacak zamanlara bedel 
Dünyaya yeniden gelmiş gibiyiz…

Bu kadar geciktiğim için herkesten özür dilerim, ama bütün yaz beraberiz. Bol bol konuşur, kritik yaparız artık☺

 

Sevgiyle kalın…

1 2 3
Seyda Yalvaç
30/06/2016 16:16
YORUMLAR




DİĞER HABERLER