Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Eleştirmenlerin Seçimini eleştirmek de tabii ki bizim işimiz!

Taraji P. Henson

AYTAÇ KARA:

Ödül dağılımı güzel olmuş

Filmlere göre yeni dağıtılmaya başlanan Eleştirmenlerin Seçimi Tv Ödülleri'nin dün geceki ödül dağılımı bence yine güzel olmuş.

En başta The Americans mesela. Diğer önemli ödüllerde hep görmezden gelinen ya da geri planda kalan dizinin yüzünü nihayet güldürmüşler. Silicon Valley ve Amy Schumer'ın ödüllerini de geçtiğimiz sezonun gizli yıldızlarının hakkının verilmesi olarak yorumlayabiliriz. Diğer açıdan geçtiğimiz Altın Küre'nin yıldızlarından Jeffrey Tambor (Transparent) ve Allison Janney'in (Mom) ödül alması tabii ki şaşırtıcı değil. Aynı şekilde Olive Kitteridge ödülleri de…

Benim sonuçlar içinde en sevindiğimse kuşkusuz Taraji P. Henson'ın aldığı Drama'da En İyi Kadın. Geçtiğimiz sezonun en hit dizisi Empire pembe tipli dizilere alerjisi olmayan herkese denemesi için tavsiye zaten. O nedenle Viola Davis'e (HTGAWM) sevgilerimi gönderip pası Emmy'ye atıyorum. Sevgi demişken, izlediği dizilerde genellikle kötüleri destekleyen (Cersei Lannister kalp ben) beni bile kendine sinir eden Vee'yi (OITNB) oynayan Lorraine Toussaint'e teşekkürlerimi, haliyle Carrie Coon'a (The Leftovers) da sevgilerimi gönderiyorum.

Son olarak Breaking Bad'in varisi Better Call Saul'un başarısının ne derece benzemeye devam edeceğini merak ettiğimi, American Horror Story'de girmediği şekil, çekmediği çile kalmayan Sarah Paulson ismine güldüğümü itiraf edeyim. Hakkını iki sene önce olduğu gibi yine eleştirmenler verdi.

Böyle yani efendim. Xoxo.

1 2 3 4

01/06/2015 20:24
YORUMLAR




DİĞER HABERLER