Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Ekranlara 43 kere maşallah!
 
 
ATV

Evde bir şey kalmamış, süt var, un var yumurta var bir de çeşitli kahveler ve kakao. Ne yapalım? Atv bu sene ev yapımı bir tatlı gibi. Seversiniz ya da sevmesiniz. Bir yeşilçam uyarlaması, bir sit-com denemesi ve bir Kurtlar Vadisi benzeri ile yollarına devam ediyorlar. Erkek izleyici bütün bu işleri sevecek gibi duruyor. Kalp Hırsızı tahminimizden daha çok merak ediliyor.
 
ÜÇ ARKADAŞ

Memduh Ün tarafından 1958’de ve 1971’de iki kez filmi çekilen Yeşilçam klasiğinde fotoğrafçılık yapan Mösyö Artin Dartanyan, niyetçilik yapan Murat ve ayakkabı boyacılığı yapan Mıstık isimli üç arkadaş, gözleri görmeyen ve geçimini çengelli iğne satarak sağlayan genç kıza zengin oldukları ve gözlerini açtırabilecekleri yalanını söylerler.

Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Tarkan Karlıdağ
Oyuncular: Ayçin İnci, Hakan Yılmaz, Leyla Feray, Burak Hakkı

BEYAZ KARANFİL
 
 
 
Bahçıvanlık ve taşımacılık yapan bir adamın kandırılarak hapse düşmesini ve daha sonra polise yardım etmesini konu ediniyor.

Yapım: Bahadır Özdener
Senaryo: Cüneyt Aysan, Volkan Sümbül
Oyuncular: Kenan Çoban, Hakan Boyav, Ali Sürmeli

Fragman
 
 
 
KALP HIRSIZI
 
(31 Ağustos Pazar)
 
 
Eşinden ayrı, çocuğuyla tek başına yaşayan ve babasının bir gün geri döneceğine çocuğunu inandıran bir kadın. Bir gece yarısı eve giren hırsızı çocuk babası sanınca, bu mutluluğu bozmaya içi elvermeyen kadın hırsızdan baba rolü yapmasını istiyor ve sonra aralarında kaçınılmaz olarak aşk başlıyor.

Yapım: Mint Yapım
Senaryo: Birol Güven
Oyuncular: Mine Tugay, Kenan Ece
 
KERTENKELE

İstanbul gecelerinin iflah olmaz çapkınlarından biri olan zeki ve ele geçirilmez hırsız Kertenkele’nin komik ve heyecan dolu maceraları.

Yapım: Yapım Atölyesi
Senaryo: Savaş Korkmaz, Hakan Kandal
Yönetmen: Kartal Çidamlı
Oyuncular: Timur Acar, Sinan Çalışkanoğlu, Şemsi İnkaya

Fragman
 
 
 
Atv’de ayrıca Mustafa Sandal’ın yapımcılığında, senaryosunu Kemal Kenan Ergen’in yazdığı ve kadrosunda da Sandal’ın yanı sıra Özkan Uğur, Seray Sever gibi isimlerin ve bizzat Türkan Şoray’ın tavsiye ettiği çok genç oyuncu Meral Büyüksaraç’ın bulunduğu Cihangir’in Cool Kızı isimli dizi yayınlanacak. Bir de NTC Medya’nın hazırladığı Kumar kod isimli dizi var.
1 2 3 4 5 6 7 8
Nida Fındık
27/08/2014 00:50
YORUMLAR




DİĞER HABERLER