Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Ekranlara 43 kere maşallah!

KANAL D

Genç, daha genç, biraz orta yaşlı, biraz daha fazla kadın, çok kadın, az erkek. Kanal D kadınları memnun etmenin zor olduğunun farkında olsa bile kadınların gönlünü çalmakta iddialı görünüyor. Yeni günlük dizi, kadınların ön planda olduğu hikayeler, gençleşen oyuncu kadroları ve bildik ama biraz günümüze uyarlanmış hikayeler derken elleri oldukça güçlü. Kanal D çikolata gibi, hiçbir kadın ona hayır diyemez. Benim Adım Gültepe şimdilik en güçlü silahları. Gerisini zaman gösterecek.

BENİM ADIM GÜLTEPE 

(3 Eylül Çarşamba)

1980’li yıllar. İzmir’in Gültepe Semti. Öyle bir semt ki Gültepe, her sokağı ayrı bir hikaye, ayrı bir yaşam mücadelesi, yürek burkan hayal kırıklıkları, umut arayışları, birbirleriyle çatışan aileler, yasak aşklar ve karşılıksız sevdalarla örülü. İşte tüm bu hikaye ve daha fazlasına, o mahallede yaşayan Seyfi, Gülali, Fevzi ve Murat adındaki dört yakın arkadaşın gözünden tanıklık edilecek.

Yapım: D Yapım
Senaryo: Vural Yaşaroğlu
Yönetmen: Zeynep Günay Tan
Oyuncular: Mete Horozoğlu, Ayça Bingöl, İlker Kızmaz
 
Fragman
 
 
 
BU SON OLSUN
 
 
 
Profesör Doktor Veysel Bey tüm ömrünü hastalarına adamış olan idealist bir doktordur. İstanbul’da kar amacı gütmeyen bir hastanenin sahibidir. Fakat borçları yüzünden hastane kapanma aşamasına gelir. Çalışan doktorlar istifa ederek hastaneyi terk ederler. Veysel bey hastaneyi kurtarmak için bir plan yapar ve bir ekip kurmaya karar verir. Doktor olan kızı Yelda bu konuda onun destekçisidir ve Tıp fakültesinden tanıdığı doktorları bir araya getirerek ekibi oluşturmaya yardım eder.

Yapım: D Yapım
Yönetmen: Feride Kaytan
Oyuncular: Nur Fettahoğlu, Engin Öztürk, İlker İnanoğlu
 
POYRAZ KARAYEL
 
 
Poyraz Karayel, işlemediği bir suç yüzünden görevden uzaklaştırılan eski bir polistir. Emniyet Amiri’yle yaptığı anlaşma sonucu, oğlunu kayınpederinden almak için mafyanın içine girmeyi kabul eder. Bu arada tanışıp aşık olduğu Ayşegül’ün, yanına girdiği mafya babası Bahri Baba’nın kızı olduğundan habersizdir.

Yapım: Limon Film
Senaryo: Ethem Özışık, Ertan Kurtulan
Yönetmen: Çağrı Lostuvalı
Oyuncular: Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli, Ali İl, İsmail Düvenci, Musa Uzunlar, Teoman Kumbaracıbaşı
 
URFALIYAM EZELDEN

Sıra gecesi düzenleyen Urfalı bir ailenin kan davası nedeniyle İstanbul’a kaçış öyküsü.

Yapım: Gold Yapım
Senaryo: Sinan Tuzcu
Yönetmen: Faruk Teber
Oyuncular: Bülent İnal, Öykü Gürman, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Menderes Samancılar
 
ALIN YAZIM
 
(1 Eylül Pazartesi)
 
 
Doğduğu gün yetimhaneye bırakılan, sekiz yaşına kadar İstanbul’da, sonra da Eskişehir yetimhanelerinde büyüyen Asya, aslında çok büyük bir mirasın tek varisiydi. Ve bunu kendisi dahil kimseler bilmiyordu. Yıllar önce annesini doğum masasında kaybederek en büyük talihsizliği yaşayan Asya için hayat, başlangıcından itibaren zorluklarla geçmişti. Asya iki günlük bebekken babası Cevher’in yurt dışından ölüm haberi gelmiş, böylece Asya, amcası Levent ve yengesi Aysel’in eline kalmıştı. Cevher’in tek varisinin Asya olduğunu bilen Aysel, Levent’ten gizli, sevgilisi Kürşat’ı kullanarak hain bir plan hazırlamıştı: Asya geç kalmadan yok edilecektir. Plan tıkır tıkır işler ve Aysel kaynının büyük servetine konar. Ama henüz onun da bilmediği bir şey vardır. Aysel, Asya’yı öldü bilmektedir. Oysa Kürşat, kızı bir yetimhaneye vermiş, hayatını adım adım takip etmiştir. Amacı günü gelince Asya’yı, Aysel’den intikam almak için kullanmaktır.”

Yapım: Düş Gezginleri
Senaryo: Düş Gezginleri
Yönetmen: Canan Evcimen, Atilla Cengiz
 
Fragman
 
 
 
ŞEREF MESELESİ
 
 
 
Babalarını kaybedince büyümek zorunda kalan iki kardeşin yolları İstanbul’a gelince yaşadıkları korkunç olaylarla ayrılacak. Hırslı, eğlenceli ve kadınlarla arası son derece iyi biri olan ve ağırbaşlı, zeki ve yakışıklılığının farkında olmayan iki kardeşin arasına güçel bir kadın girecek.

Yapım: D Yapım
Yapımcı: Ayşe Durmaz
Yönetmen: Altan Dönmez
Oyuncular: Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı
 
BANA ARTIK HİCRAN DE
 
(14 Eylül Pazar)
 
 
Zengin ve fakir çatışmasından beslenen, aşk, entrika ve tutkuyla bezenmiş bir hikâye.

Yapım: Süreç Film
Senaryo: Coşkun Irmak, Gülizar Irmak
Yönetmen: Volkan Kocatürk
Oyuncular: Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisoughi
 
Fragman
 
 
 
Kanal D’de ayrıca Cennet Mahallesi muadili olan Roman Havası isimli bir dizi de yayınlanacak.
1 2 3 4 5 6 7 8
Nida Fındık
27/08/2014 00:50
YORUMLAR




DİĞER HABERLER