Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Ekranella Kısmetse Olur evinde!

Stüdyonun çok çeşitli yerlerinde kameralar bulunmakta. Örneğin burada, gelin ve damat adaylarının baş başa kaldığı, birbirlerini kum saati boşalana kadar tanımaya çalıştıkları kırmızı odayı izleyen bir editörü görüyorsunuz.

Caner Erdem, “format üretip yaşatmayı seviyoruz” diye sözlerine devam ederken, Kısmetse Olur’u Hindistan’a, İşte Benim Stilim’i ise Fransa’ya sattıklarını, şu anda İnan Bana’nın ise Sırbistan’da yayınlandığını ekliyor.

Seda Akgül, bu işin ancak sevilerek yapılabileceğini, kişinin maneviyatını koruması açısından çok zorlayıcı olduğunu; “Üzülüyorsun, alışıyorsun. Aramızdan yarışmacılar ayrıldığı zaman kolay olmuyor,” diyerek ifade ediyor.  Seda Akgül, sözlerine “Caner Erdem sabahları ekibi bir araya toplayıp motivasyon konuşması yapıyor. Burada ekibe, mühim olanın seyirciye kendini beğendirmek olduğunu anlatıyor,” diye devam ediyor. “Yaptığımız işi seviyoruz, programımız insanla ilgili, orada duygularıyla var oluyorlar, bu nedenle işimizi ciddiyetle yapmamız gerekiyor. Programın bir senaryosui yok gördüğün gibi, elimde yalnızca kadınlar ve erkeklerin adlarının yer aldığı bir liste var, birazdan içeri gireceğim ve beni neyin beklediğini ben de senin gibi bilmiyorum. Üç dakikalık bir sahne için dört saat kurulum yapılıyor, müthiş bir emek ve çaba söz konusu.“

1 2 3 4 5 6
Defne Akman
09/11/2015 10:54
YORUMLAR




DİĞER HABERLER