Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Ekranella Kısmetse Olur evinde!

Reji odası. Sol tarafta kızların, sağ tarafta erkeklerin rejisi aynı anda yapılıyor. Bu odada 14 kişilik bir ekip vızır vızır çalışıyor.

Yarışmacılar stüdyoya gelir gelmez, hemen kuaför ve makyaj odasına alınıyor. Bu süreç içerisinde yemek yemeleri yasak. Çünkü zaten çekim başlayınca uzun uzun kahvaltı edecekler.

Saat 09:30 itibariyle kızlar ve erkekler evlerine giriyor ve çekimler başlıyor. Kameralar, camların arkasında yer alıyor. Gelin ve damat adayları kameraları görmeden evin içinde hareket ediyorlar.

Kısmetse Olur’da 100 kişi çalışıyor. 30’un üzerinde kameraman var. Rejide ben 14 kişi saydım. Production House’un kurucu ortağı Caner Erdem ekibinin sürekli başında ve en ufak ayrıntılara kadar ilgileniyor. Stüdyoda sürekli bir hareket ve tempo var. Olan biten anında, stüdyoda izlenip kurgu orada yapılıyor.

Sunucu Seda Akgül, uzun yıllar haber kariyerinin ardından tarzının çok dışında olan bu programa girmekle ilgili tereddütleri olup olmadığını sorduğumda, teklifin Caner Erdem’den gelmesi nedeniyle içinin çok rahat olduğunu ve yapımcının bu programla uyuşmasa bu teklifi asla yapmayacağından emin olduğunu söylüyor.

Caner Erdem ve Seda Akgül ile yaptığımız sohbette, Kısmetse Olur’un diğer programlardan en önemli farkının gelin ve damat adaylarının format gereği, tecrit edilmeden yalnızca günün 12 saatini birlikte geçirdikten sonra evlerine dönmeleri, dış dünyayla iletişimi koparmadıkları için sosyal medya ve diğer kanallardan geri bildirim almaları, ekranda yaptıklarını daha sonra izleyerek değerlendirebilmeleri olduğunu belirtiyorlar.

Peki Kısmetse Olur’da nasıl oluyor da, o eve girenler hemen birbirine aşık oluyor, hayatının kısmetini bulduğunu düşünüyor? Bu soruyu Seda Akgül ve Caner Erdem, ikisi aynı anda cevaplıyor, ”çünkü hazırlar.”

1 2 3 4 5 6
Defne Akman
09/11/2015 10:54
YORUMLAR




DİĞER HABERLER