Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Ekranella Kısmetse Olur evinde!

Kısmetse Olur’un gelin adayları çekimler başlamadan önce bize poz verdi.

Eğer bana beş sene önce sorsaydınız kesinlikle evlenmem derdim. Ama bu Mithat’la tanışmadan önceydi. Şimdi aklımda en ufak bir kuşku yok, Mithat’la kesinlikle evleneceğim, benden ayrılmadığı sürece.

Ne diyeyim, Mithat benim kısmetim eminim bundan.

Delirdiğimi düşünebilirsiniz ama hakikaten Mithat’ın hayatımın erkeği olduğunu düşünüyorum. Daha önce de ilişkilerim oldu ama hep bir yanlışlık vardı, Necdet aileme karşı tam bir öküzdü, Sinan ise bana karşı tam bir öküzdü. Peki, Cemil –Cemil de kedime öküz gibi davranıyordu. Ama Mithat öyle değil. Mithat tatlı, saygılı, eğlenceli ve başarılı. Ona baktığımda geleceğimizi görüyorum- evlenmişiz, mutluyuz, tabii bu Mithat’ın da istediği gelecekse. Eğer Mithat bunu istemiyorsa, kesin bende bir hata olmalı!

Ruh ikizinizi bulduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Bulmuş da olabilirsiniz, bulamamış da. Belli olmaz. Sabreden derviş muradına ermiş derler. Gözlerini kapatıp, kendinizi hazır hissettiğinizde hayatınızın aşkının geleceğini mi umuyorsunuz? Belki de sonunda birinde karar kılmak istemişsinizdir.

Bu hafta işte tüm bu gönül kısmet işlerinin enine boyuna konuşulduğu gündüz televizyonuna bomba gibi giren evlendirme programı Kısmetse Olur evine konuk oldum. Programı başından beri ilgiyle takip ediyorum. Sonunda beklediğim gün geldi; Kanal D ve PH yapım, stüdyolarını Ekranella’ya açtılar, en özel sırlarını bizimle paylaştılar.

Kısmetse Olur evinde hayat çok erken başlıyor. Sabah 7’de beni Production House’un yetkilisi evden aldı. 7:30 itibariyle Stüdyoya geldiğimizde Meriç Bayraktar beni karşıladı. Ekip çoktan hazırlıklarına başlamıştı bile.

1 2 3 4 5 6
Defne Akman
09/11/2015 10:54
YORUMLAR




DİĞER HABERLER