Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Comic Con’dan Notlar 9: DC Comics Dizilerinin Panelleri

Comic Con’un üçüncü gününe ilk yazıyla giriş yaptıktan sonra sıra geldi DC Comics’in dizilerine ve onlarından panellerinden çıkan bilgilere. Bahsettiğim diziler elbette ki Arrow, The Flash, Supergirl, Gotham ve Legends of Tomorrow.

* Bakmak isterseniz panellerin videoları şurada mevcut. The CW’da yayınlanan Arrow, The Flash ve yeni dizi Legends of Tomorrow’un panellerini The Vampire Diaries’in Damon’ı Ian Somerhalder açıp moderatöre devretmiş.

- Öncelikle haberi en bol The Flash’tan girelim. Dizinin panelinde karakter isimleriyle Barry, Iris, Cisco, Caitlin, Harrison Wells ve Henry Allen varmış. Diziyle ilgili ilk sezona dair 5:40’lık bir video da yayınlamışlar.

- Panelde yeni sezonda çizgi romandaki karakterlerden Dr. Alchemy, Mirror Master ve Wally West’i görecekmişiz. Wally, çizgi romanlarda Barry öldükten sonra onun yerine geçen oğlu olarak biliniyor.

- Nasılı belli olmasa da yeni sezonda Harrison Wells’i tekrardan görecekmişiz. Aynı şekilde Grodd da geri dönecek.

- The Flash’ın yeni karakterlerinden biri de Shantal VanSanten’in canlandıracağı Patty Spivot olacak. Kendisi hem Joe’nun yeni ortağı, hem de Barry’nin yeni sevgili adayı. Karakter ‘The Flash’ın Felicity’si’ olarak tanıtılıyor. Meta insanlara takıntılıymış.

- İkinci sezonu birkaç ay sonrasında açacağız ve herkesi kendince bir şekilde Eddie’nin yasını tutar bir halde bulacakmışız. En çok da Iris tabii ki.

- Diziye katılan bir diğer karakter de ‘Orijinal Flash’ olarak bilinen Jay Garrick, kendisini Teddy Sears canlandıracak. Tek başına durduramayacağı bir tehlike konusunda uyarıda bulunmak için Barry’nin karşısına çıkacakmış.

- Reverse Flash ve Flash’tan daha hızlı birisi olan Zoom, ikinci sezonun büyük kötüsü olacak.

- Iris S.T.A.R. Labs’te daha fazla zaman geçirecek ve takıma destek sağlayacak. Cisco da sezon finalinde Eobard’ın kendisine söylediklerinin üzerine gidecek.

1 2 3
Aytaç Kara
12/07/2015 18:28
YORUMLAR




DİĞER HABERLER