Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Comic Con’dan Notlar 8: 3. Günden İlk İzlenimler

Comic Con’un yarısını bitirdik ve nihayet geldik üçüncü güne. Bu ilk yazıya da Once Upon a Time, 12 MonkeysLast Man on Earth, NBC'nin yeni dizisi Blindspot ve AMC’nin yeni dizisi Into the Badlans’ten haberler girmiş oldu.

* ABC’nin beşinci sezonu 27 Eylül’de başlayacak dizisi Once Upon a Time bu sene de Comic Con’u atlamadı ve orada paneliyle hazır bulundu. Kimler katıldı için şuraya bakabilirsiniz.

- Panelde söylenenlere göre Emma bu sezonda içindeki karanlıkla yüzleşmek zorunda kalacakmış ve Jennifer Morrison karakterinin durumu için “Eğer tehlikede olan tek kişi Regina olsaydı Emma aynı tercihi yine yapardı ama karanlık bütün kasabayı tehdit ediyordu.” demiş.

- Yeni sezonda Merida’yı göreceğimizi açıkladılar. Yani Brave’e gireceğiz. Hatta karakterin yer aldığı kısa bir video da paylaştılar.

- Dizi sezonda yine vereceği malum uzun aradan dönüşünü 100. bölüme denk getirecekmiş ve şimdiden özel bir şeyler hazırlamaya başlamışlar.

- Bu sezonda karşımıza ‘biraz farklı’ bir Rumpelstiltskin çıkacakmış. Mr. Gold da komada olduğundan pek bir işe yaramıyormuş…

- Robin Hood’un gerçek aşkı sorulduğunda Sean Maguire tereddüt etmeden Regina demiş.

- Bu sezon dizi Camelot’un hikâyesine de girecek. Camelot’un Hook ile bir bağlantısı olabilirmiş ve mekân, parelal bir zaman çizgisinde varmış. Dizide Kral Arthur’u Liam Garrigan, Merlin’i Elliot Knight ve Guinevere Joana Metrass canlandıracak.

 

* AMC’nin yeni sezona hazırladığı dizilerden birisi de Into the Badlans. Kasım’da karşımıza gelecek ve yeni olduğundan o da gelmişken ilk fragmanını yayınladı.

- Konusu derebeylerince yönetilen bir ülkede korkusuz ve iyi eğitilmiş bir savaşçı olan Sunny ve macera için tehlikeli bir yolculuğa çıkan genç bir oğlanın hikayesi üzerine. Sunny bu genç oğlanla tanıştıktan sonra kendi yolunu sorgulayacakmış. Dizinin ilk sezonu altı bölüm sürecek.

- Kadroda Emily Beecham, Aramis Knight, Sarah Bolger ve Oliver Stark gibi çeşitli isimler var. Dövüş sanatları üzerine olan dizinin kadrosunun çoğu daha önce bu konuda eğitim almamış ama yedi haftalık kampa giren kişilerden oluşuyormuş.

- Panelde dövüş sanatlarının televizyon için büyük ve yeni bir şey olduğunun üstünde durmuşlar.

- Diziyi hazırlarken Into the West ve Shogun Assassin gibi sevilen yapımlardan ilham alınarak hazırlanmış. Dizi medeniyetin çöktüğü bir zamandan sonra geçecekmiş.

- Ayrıca dizi silahların da artık var olmadığı bir dönemi işleyecekmiş. Bu durumu “Eğer silahlar olursa nasıl dövüş sanatında iyi bir şeyler yapabilirsiniz ki?” şeklinde açıklamışlar.

- Dizideki karakterlerden bahsederken “İzleyicilere zorlu karakterler ve hikâyeler vermelisiniz. Yoksa pornoya benzer,” lafı kullanılmış.

1 2
Aytaç Kara
12/07/2015 02:11
YORUMLAR




DİĞER HABERLER