Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Comic Con’dan Notlar 9: DC Comics Dizilerinin Panelleri

* Arrow’un paneline ise dizideki karakterleriyle Oliver, Felicity, Thea, Malcolm, Diggle ve Laurel katıldılar.

- Panelin en önemli bilgisi tabii ki Oliver’ın yeni kostümünün açıklanması oldu. Zira onu da az üstteki resimde görüyorsunuz. Stephen Amell bir ara üstüne kostümü giymiş de üstelik. İlk bölümde Oliver’ın yeni kostümünü görme şansımız olacakmış. Dizinin bir diğer yeni kostümü olacak karakteri ise Diggle.

- Gelmişken geçtiğimiz sezona dair bir video yayınlayan da onlar.

- Arrow’da yeni sezon beş aylık zaman atlamasıyla açılacak. Bu süreçte Oliver ‘gerçekten’ mutlu olduğu bir dönem geçirmiş.

- Yeni sezon daha çok Arrow’un Green Arrow’a olan geçişi üzerine olacak. Malcolm Merlyn’i üçüncü bölümde kapüşon takmış bir halde görecekmişiz.

- Dizinin yeni karakterlerinden birisinin Damien Darhk olacağı önceden açıklanmıştı, hatta Neal McDonough canlandıracak ve kendisinin Felicity'nin babası çıkması da bekleniyor. Dördüncü sezonun diğer yeni karakterleri ise çizgi romanlardan Anarky ve Mr. Terrific.

Mr. Terrific Felicity’nin iyi bir arkadaşı olacakmış ve eşcinselmiş.

- Geçtiğimiz sezon sonunda Felicty’yi Atom kostümü içinde gördüğümüzde meğerse Stephen Amell ona değil aslında bir dublörün gözlerine bakıyormuş.

- Ekipte en iyi dans eden olarak John Barrowman’ı, kokusu en iyi olan olarak da Daivd Ramsey’i tarif etmişler. Stephen’ın arası da rakamlarla, tarihlerle ve hesapla iyiymiş.

 

* Sezon ortası dizilerinden Legends of Tomorrow’da ise durum şu şekilde:

- Panele katılan oyunculara şuradan bakabilirsiniz. Orada diziden yeni bir fragman da yayınladılar:

- Arrow ve The Flash’ın ilk birkaç bölümünde belli karakterlerin uzantı diziye geçişlerinin altyapısı kurulacakmış.

- DC Evreni karakterlerinden Hawkman’ı da dizide görme şansımız olacak.

- Caity Lotz White Canary karakterini ‘ekibin en tehlikelisi’ olarak tanımlamış, çünkü daha önce öldüğünden ölüm korkusu yokmuş. Ayrıca Lazarus Pit ile dirilip White Canary olduğunda eski karakteriyle karşımızda olmayacak ve değişim geçirecekmiş.

- Legends of the Tomorrow ile ilgili en harika şeylerden birisini zamanda seyahat olarak tanımlamışlar, zira dizide tanıdık bazı tarihi zamanlara da uğrayacaklarmış.

1 2 3
Aytaç Kara
12/07/2015 18:28
YORUMLAR




DİĞER HABERLER