Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Comic Con’dan Notlar 6: Yeni Sezonun Yeni Dizi Panelleri

* FOX’un 21 Eylül’de başlatacağı Minority Report dizisi de tabii ki Comic Con’u kaçırmadı. Panele dizinin kadrosundan Meagan Good, Wilmer Valderrama, Laura Regan ve başrol Stark Sands katılmış.

- Dizinin Comic Con’dan çok daha önce yayınlanan fragmanını şuradan izleyebilirsiniz.

- Panelde dizinin ilk bölümünün 20 dakikasını göstermişler ve izleyicilerden ‘karışık’ tepkiler gelmiş.

- Dizi, isminin de çağrıştırdığı üzere Tom Cruise’un başrolünde olduğu 2002 yapımı aynı isimli filmin dizi versiyonu. Dizide Tom Cruise ikiz kardeşlerin ikisini de oynasa da burada kardeşler tek yumurta olmayacaklar. Dash’i Stark Sands oynayacak, Arthur ise Nick Zano’ya emanet.

Nick Zano’nun kadroya katıldığı bir süre önce açıklandı ve Stark Sands'in olduğu Arthur’lu sahneleri tekrardan çekeceklermiş. Dizinin 20 dakikasının gösterilmesinin nedeni de bu.

- Dizi, filmdeki olayların 10 yıl sonrasında geçecek. Dash’in (Stark Sands) suçları henüz gerçekleşmeden tahmin edebilme gibi özel bir yeteneği var ve bu yeteneğini suçların çözülmesinde polise yardım etmek için kullanırken, diğer yandan da kayıp ikiz kardeşini arayacak. Tabii bir de yeteneğinden dolayı onun peşinde olan insanlar var.

- Steven Spielberg’ün parmak izleri de diziye çeşitli noktalarda bulaşmış.

- Bradley Cooper başrolünde yer aldığı Limitless’ın CBS’teki dizisine konuk olacağı için aynısı Tom Cruise için de geçerli olur mu diye sormuşlar. ‘Hayal bir düşünce’ karşılığını almışlar. (Gelse şaşardım zaten…)

 

* FOX’un sezon ortasında başlayacak olan dizisi Lucifer ise panele başrol Tom Ellis, Lauren German, Lesley-Ann Brandt ve DB Woodside ile katıldı.

- Dizinin Comic Con’dan önce yayınlanan fragmanını şuradan izleyebilirsiniz.

- Lucifer, Los Angeles’ta yaşayan ve bar işleten, bir yandan da hayatını kafasına göre yaşayan bildiğimiz şeytan Lucifer’ın hikâyesini anlatıyor. Aynı Lucifer suçluları yakalamak için polise yardım edecek. Yapımcısı dizinin ‘kefaret’ üzerine olacağını da eklemiş. Dizi aynı zamanda bir çizgi roman serisinden (The Sandman) uyarlama zaten.

- Dizide bir yandan da DB Woodside’ın karakteri Amanadiel’in Lucifer’ı Cehennem’e geri götürmeye çalışmasını da izleyeceğiz. Lucifer’da ‘gerçek’ kimliğini saklama eğiliminde olmayan bir ana karakter izleyecekmişiz…

Not: Her sezon bir sivil toplum örgütü veya belirli bir grup yeni dizilerden bir tanesinde takacak bir şey buluyor. Yukarıda da kısaca bahsettiğim konusundan dolayı bir süre önce Amerikan Aile Birliği ve One Million Moms (1 Milyon Anne) bir imza kampanyası başlattılar.

Neden: Şeytanı İncil’den farklı ve çekici göstermek. Amaç: FOX’u diziden vazgeçirmek. Şimdiye kadar da 160 bin civarı imza toplanmış. Sanmıyorum ciddiye alınacağını ama durum böyle.

1 2 3
Aytaç Kara
11/07/2015 15:11
YORUMLAR




DİĞER HABERLER