Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Comic Con’dan Notlar 6: Yeni Sezonun Yeni Dizi Panelleri

* USA Network de yeni sezona başrollerinde Lost’un Sawyer’ı Josh Holloway ve The Walking Dead’in Lori’si Sarah Wayne Callies’in başrolünde olduğu Colony isimli bir dizi getirmeye hazırlanıyor.

Dizinin arkasındaki isim de Bates Motel ve Lost’un arkasındaki isimlerden Carlton Cuse. Bu üçlü yanlarına dizinin kadrosundan Peter Jacobson’ı (House) da alarak panele katılmışlar. Bates Motel’in Alex Romero’su, Lost’ta da Richard Alpert olarak izlediğimiz Nestor Carbonel de sürpriz konuk olarak ortaya çıkmış.

- Eh, onlar da gelmişken dizinin ilk kez fragmanını yayınladılar. Yeni yıla kalmayıp Sonbahar’da gelecekmiş.

Dizi, yakın gelecekte Los Angeles’ta geçen ve dış dünyadan gelen davetsiz misafirlerin işgal ettiği bir dönemde geçecek ve bir arada kalmaya çalışan bir ailenin hikâyesini izleyeceğiz. Bazı insanlar bu yeni otoriteyle iş birliği içindeyken bazıları ise karşısında durmaya çalışıyormuş.

- Josh Holloway Los Angeles’ta çalışabileceği bir proje ararken dizinin karşısına gelmiş olmasından duyduğu mutluluğu araya sıkıştırmış, zira çocuklarıyla da ilgilenmek istiyormuş.

- Dizi Nazi zamanındaki Paris’e benzetilmiş ve Lost’un aksine daha çok cevap alacağımız bir dizi olacakmış. Birçok mitolojik elementin de yer alacağı bir dizi hazırlıyorlarmış.

- Diziye Kathy Baker, Carl Weathers, Kathleen Rose Perkins ve Paul Guilfoyle gibi birçok isim konuk olacakmış.

- Josh Holloway görevi içeri sızmak olan ve başka çaresi olmayan birisini canlandıracak. Çünkü bu istila sırasında oğlunu ve eşini (Callies) ondan ayırmışlar. İdealleriniz ve yaptıklarınız arasındaki gri bölgenin dizideki öneminden de bahsetmişler.

 

* MTV’nin plana göre Ocak 2016’da yayına girmesi planlanan dizisi The Shannara Chronicles da oradaydı. Panele dizinin kadrosundan Poppy Drayton, Austin Butler, Ivana Baquero, John Rhys Davies ve Manu Bennett katıldı.

- Dizi, Terry Brooks’un fantastik kitap serisi Shannara’nın diziye uyarlanmış bir versiyonu olacak. Sezonu 10 bölüm sürecek ve bu arada panelde olanlar arasında Terry Brooks da varmış.

- Dizinin hikayesi gelecekte, insanoğlunun bir vakitler kendi kendini yok ettiği zamandan sonra geçiyor. Kitap serisiyle ilgili bilgi sahibi olmak için şuraya uğrayabilirsiniz.

- Terry Brooks kitap serisinin filmi olsun istese de üçleme bir filmin bile oldukça geniş olan evreni kapsamayabileceğini düşündüğünden dizi fikri ortaya çıkınca ikna olması çok sürmemiş.

- Bu tarz yapımların kaderinde hep olduğu gibi kitapların sevenlerinden gelebilecek tepkileri düşünerek diziye yön vermişler. Ayrıca konusu veya içeriği nedeniyle olabilecek bir Game of Thrones ve Yüzüklerin Efendisi karşılaştırmasının olmaması gerektiğini savunmuşlar.

(Ayol diziyi yayınlayan kanal MTV zaten! Bazılarının kafa sahiden Angelina Jolie ya.)

- Bir klasik soru daha aradan çıkmış ve paneldeki kadro sesli kitap, Kindle veya klasik yoldan olmak üzere dizinin kitaplarını okuduklarını belirtmişler.

1 2 3
Aytaç Kara
11/07/2015 15:11
YORUMLAR




DİĞER HABERLER