Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Comic Con’dan Notlar 6: Yeni Sezonun Yeni Dizi Panelleri

 

Comic Con’da ikinci gün panelleri de hız kesmez bir şekilde devam etti ve yoğun geçen günde yine bir sürü dizi oyuncusu yeni gelişmelerle karşımıza çıktılar. Bu yazının gündemi de yeni sezonun 'yeni' başlayacak dizilerine ait oldu. Neler mi var?

Starz’ın yeni dizisi Ash vs. Dead, MTV’nin kısa süre önce başlayan dizisi Scream ve yeni başlayacak olan The Shannara Chronicles, FOX’tan Minority Report ve Lucifer ile USA Network’ten Colony.

* Starz kanalının önümüzdeki sezona hazırladığı dizilerden birisi, Evil Dead film serisinden diziye uyarlanan Ash vs. Evil Dead ve başroller Bruce Campbell vile Lucy Lawless (Zeyna) da oradaydı.

- Panelde dizinin 31 Ekim’de, yani Cadılar Bayramı’nda başlayacağını açıkladılar ve bir adeti yerine getirerek yeni dizinin bir de fragmanı geldi:

- Dizi 1981 yapımı serinin ilk filmindeki olayların üstüne kurulu bir dizi olacakmış.

Aradan 30 yıl geçmiş ve yıllar önce yaşadığı dehşeti unutmaya çalışan Ash, sorumluluklarından kaçan ve bu yaşına rağmen büyümeyi reddeden, kadınların peşinden koşmakla uğraşan birisine dönmüş. Ama insanlık her zamanki gibi yine tehdit altına girince o da bir kez daha iblislerle savaşmaya başlayacakmış.

- Dizinin sezonu 10 bölüm sürecek ve şu an 10. bölümün üstünde çalışıyorlarmış.

- Lucy Lawless’ın karakteri Ruby, yaşanan kötülüklerin asıl nedeninin Ash’in kendisi olduğuna inanan gizemli bir karaktermiş.

 

* MTV’nin bu yazı yayına girdiğinde iki bölümü çıkmış yeni dizisi Scream, malumunuz ismini de aldığı film serisinden uyarlama. Onun paneline de dizideki karakterleriyle Nina, Emma, Noah, Kieran ve Will, yanlarında dizinin arkasındaki isim Kevin Williamson ile katılmış.

- Comic Con’un ikinci yeni sezon haberi Teen Wolf’un ardından yine MTV’den Scream için geldi. Böylece dizi ikinci sezonunu garantiledi. Gelmişken Comic Con’a özel bir fragman da bunlar yayınladı.

- Hangi bölümde ve nasılı tam olarak açıklanmasa da ilk bölümde öldürülüşünü izlediğimiz Nina’yı dizide tekrar görecekmişiz. Bella Thorne durumu “Daha çok acımasız, daha az ölü.” olarak tarif etmiş. Dizide ilk öldürülen kişi olmak da özellikle hoşuna gitmiş.

- Panelde hiçbir karakterin güvende olmadığının ve ‘herkesin’ her an ölebileceğinin üstünde durmuşlar. Her bölümde bir telefon konuşması izlemeyecek olsak da sosyal medyayı aktif kullanacaklarmış. Sezon finaline gelene kadar da tatmin edici cevaplar vereceklermiş.

1 2 3
Aytaç Kara
11/07/2015 15:11
YORUMLAR




DİĞER HABERLER