Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Bu sezon epik bir sezon olacak

CUMA:

 

Kiralık Aşk:

Romantik komedinin birinci sezon sonunda dağılan o havası toparlanmış, hikaye kendine gelmiş. Özellikle Neriman’ın hala kötü planlar içinde olması, serinin baş kötü koltuğunu kimselere bırakmaması hoşuma gitti. Seçkin Özdemir tam anlamıyla gıcık bir karakter olmuş. Ama iyi anlamda söylüyorum. Vermek istediği hissiyatı başarıyla bize taşıyor. Defne’nin yeni patronunun kadın olması, asistanının erkek olması çok iyi bir alt metin. Tebrikler.

Bana Sevmeyi Anlat:

Yaş kavramımı yerle bir eden diziye geldik şimdi de. Seda Bakan’ın annesi nasıl Dolunay Soysert olabilir? Ya da Dolunay Soysert’in karakteri nasıl bu kadar abartılı olabilir. Altı dergi yapan bir genel yayın yönetmeni sürekli bu korkunç tavırla yaşayamaz. Hayır yani ezici bir insan olsa bile bu halin adrenalini onu tüketir. Bir de ben galiba 30 yaş üstü insanların ergen ilişkilerini izlemek istemiyorum. Onları lütfen sahiplerine, gençlere bırakın. Bu bir şey görmemiş gibi havalarınız sadece azgın görünüyor çünkü.


PAZAR:

 

Arkadaşlar İyidir:

Fikir olarak çok güzel olduğunu kabul etmeliyim. Arkadaşlık dinamikleri kafa karıştırıcıdır çünkü. Sadece iyi özellikleri olduğu, ya da kafamız uyduğu için bir insanla dost olmayız. Bizim içimizdeki boşlukları dolduran, alamadığımız risklere giren, yapadıklarımızı yapanlar da arkadaşımız olur. Hatta onları daha yakında tutarız. Bize zarar verenleri bile en yakınımıza çekeriz çünkü başka bir bağımlılığımız vardır. Kendine zarar verme içgüdüsü baskın olan insanlar doğrudan kendilerine zarar veremeyecekleri için böyle dostlarına karşı bağımlı olurlar. Gizem’in durumu da Seda için bu. Merve daha başka bir case. Her balık etki kız gibi çok özgüvenli. Bunun dışında bireyselliği, etrafındakilerin alanına karşı çok geçirgen. Biraz fazla bir insan. Ben olsam onunla arkadaş olmazdım. İyi niyetli olsa da yorucu. Yani iyiyse cennete gitsin. Gizem ise çok köylü kurnazı. Herkesin hayatında böyle insanlar olmuştur. Kendi gibi olmadan yer edinmeye çalışır. En sonunda hiç alan bulamaz. Oysa Gizem kendi gibi takılsa sevilebilir. Ama o kendi gibi kötülük yapmaktansa günlük dizilerin ucuz kötü karakterleri gibi takılıyor. Yani Gizemcim senin yaptığın fitne fesatlıktan da zevk almıyorum. Ayrıca kötü tohum olayının karizması sende yok. Asla fenomen bir kötü olamayacaksın. Seda ise en sıkıcıları olmasına rağmen arkadaşlık kurulabilecek tek insan. Çünkü dozunda. Gizem’le arkadaşlığında esas hastalıklı olanın o olduğunu düşünüyorum. Belki de bu yüzden bana çekici geliyor. Çocukları hiç anlamadım. İkisiyle de romantik bir alakam olamaz. Ayrıca neden hiç zengin, ‘piç’ bir çocuk yok bu dizide? Yani uzun lafın kısası arkadaşlar iyidir ama bu grup değil!

1 2 3 4
Bağlan Keskin
27/09/2016 11:50
YORUMLAR




DİĞER HABERLER