Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Bu sezon epik bir sezon olacak

SALI:

Hayat Şarkısı:

Aynı döngü devam edip duruyor. Hülya’nın yaptıkları ortaya çıkıyor, bir şey oluyor, kurtuluyor. Başka bir tadı yok. Kerim de aynı. Hem oğluna bakacak hem de kendini rahatlatacak yeni bir kadın bulmuş bile çoktan. Ha oryantal giyineceğim diye iyice saçmalamış, göz rahatsızlığı veriyor; o var bir de.

EDHO:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz çok yakında başlayacak ama fragmandan gördüğümüz kadarıyla Türk televizyon tarihinin iki en kötü kadını karşı karşıya gelecek. Sanem Çelik diziye gelirken Deniz Çakır hala yerli yerinde. Kara Melek ve Ferhunde bize hiç görmediğimiz kötülükler izlettirebilir.

 

ÇARŞAMBA:

Kara Sevda:

Sezonun kesinlikle en iyi başlayan devam edenlerinden biri. Nihan Kozcuoğlu harika bir karakter. Mahkemede Kemal’i tutuklattıran ifadesiyle ayakta alkışlattı. Soyadını kesinlikle hak ediyor Nihan. Kara Sevda temposu çok yüksek başladı. Kemal’in genel olarak bize verdiği yeni bir şey yok. Alıştığımız yerli edition jön. Dizinin ilerlemeyen, cansız tel parçası. Ama hem Kemal hem de Nihan hezeyanlara saplanmış durumdalar. Bu da demek oluyor ki Emir’in ahları tuttu, ikisi de delirdi. Emir Kozcuoğlu yine kalbimin sahibi. Bacakları tutmayıp yere düşünce babasını ve doktoru hırpaladığı sahneye kahkahalar atarak güldüm. Bu arada şu Kemal’in kızkardeşi ve annesi ne zaman sürünecek? Her bölüm onların telef olmasını istemekten helak oldum.

1 2 3 4
Bağlan Keskin
27/09/2016 11:50
YORUMLAR




DİĞER HABERLER