Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Bir amatörün Aşk-ı Memnu notları

*Beşir evdeki paralel yapılanma gibi. Onu neden Fetullahçı gibi giydiriyorlar mesela? Bir bölümde Beşir’in krem rengi çoraplarını bile gördük. Erbakan’ın evine röportaja giden Ahmet Hakan gibiydi.

 

*Herhalde Türk televizyonlarında bir çocuğa yazılan en iyi karakteri yine Ece ve Melek yazmış olsa gerek. Bülent az repliğiyle tam bir karakter değil mi? Nihal’in portakal memeleri kadar, Bülent’in ergenliğini de derinlemesine hissedebiliyoruz. Üstelik geçenlerde çocuk Bülent’in büyümüş fotoğraflarını gördüm. Vücut çalışmış falan. Immh.

*Matmazel de gerçek bir deli. İnsanın o kocaman gözlerini oyası geliyor. Kaçıncı bölümde Bihter bunu kovacak? Hadi kov onu Bihter. Eşyalarını, o sıkıcı tablolarını, antikalarını pencereden dışarı fırlat.

*Bir de elimizde Peyker-Nihat çiftimiz var. Peyker gerçek dayaklık. Firdevs’in ona dediği gibi ‘Zırlamaktan başka hiç bir işe yaramıyor’. Bir de köylü. Daha dördüncü bölümde hamile kaldı. Kızım geçen hafta balayına gittiniz, insan bir korunur. Doğum kontrol, spiral, kondom... Hello! Daha Nihat’ı yemeye yeni başladın hemen hamile kalmak da nesi?

*Nihat tutar bu arada. O ağlak halleri falan ideal koca. Tabii ben olsam hemen hamile kalmam o ayrı. Bu arada hemen size gündem dışı bir dedikodu vereyim. Bir GQ çekiminde Nihat’ı oynayan çocukla karşılaşmıştık. Ben tabii diziyi izlemediğim için bunu tanımadım ama “Sizi bir yerden gözüm ısırıyor,” muhabbetine girdim. Kendisini tanıttı ve “Ben Aşk-ı Memnu’da oynuyordum ama Kıvanç kadar rolüm yoktu,” dedi.

Nihat, Behlül’ü kıskanıyoo, Nihat, Behlül’ü kıskanıyoo…

1 2 3 4 5
Yiğit Karaahmet
26/10/2015 10:58
YORUMLAR




DİĞER HABERLER