Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Bir amatörün Aşk-ı Memnu notları

*Nebahat Çehre’ye diyecek laf yok. İnsanların neden Firdevs caps’leri yaptıklarını şu an çok daha iyi anlıyorum.

*Ve Nihal. Hazal Kaya, herhalde dünya tarihine gelmiş en antipatik oyunculardan biri olabilir. Bir insan ancak bu kadar seksi, güzel ya da sevimli olamaz. Zaten bence Aşk-ı Memnu’dan başka bir işinde de başarılı olamadı. Olamaz da. Ama insanın bıkmadan usanmadan tokatlamak istediği Nihal’de şahane. Bayağı  dersine çalışmış ve sinir hastası Nihal için bir beden dili bile yaratmış. Memeleri yeni çıkmaya başlayan Nihal’in dimdik ve ayaklarını yere vura vura yürümesi tesadüfen bulunmuş olamaz. Hazal Kaya bu role epey inanmış belli ki ve elinden geleni ardına koymamış.

*Tüm cast’ı çok iyi bulmuşlar. Bu da Ay Yapım’ın başarısı olsa gerek.

*Aynı şekilde bu diziyi bu kadar ucuza çekebilmek de Ay Yapım’ın başarısı. İlk bölüm neredeyse sadece dört mekanda falan geçiyor.

*Şaşırtıcı şeyler oluyor. Mesela Bihter’le Behlül’ün birbirlerini ilk kez köşkte tanıdıklarını sanıyordum. Ama değilmiş. Behlül, Peyker’in eski sevgilisi olduğu için Bihter önceden beri ondan nefret ediyormuş. İlk bölümdeki düğün sahnesinde bunu öğrenince epey şaşırdığımı itiraf etmeliyim.

*Bu diziye başlama nedenlerimden biri Bihter ve Behlül arasındaki aşkın nasıl başladığını öğrenmekti. Üstelik bir de nefret geçmişleri olan bu ikili, nasıl oldu da birbirlerine bu kadar yükseldi? İlk kıvılcım kimden geldi?

İlk kıvılcım Behlül’den geliyor. Bihter zaten bir buz çiçeği ve en başta Adnan’a aşık gibi. Behlül’de garip bir hallenmeler olmaya başlıyor. Bihter’e karşı sevgi ve nefret karışımı duygulanmayı ilk o hissediyor. Henüz daha Bihter’i baştan çıkaran şeyin ne olduğunu göreceğim bölümlere gelmedim ama merakla bekliyorum.

*Styling yerlerde sürünüyor. Bihter’i biraz geri zekalı gibi giydirmiyorlar mı? Ne kadar saçmalık varsa üstüne geçirmişler. Bihter renklerin geçit töreni gibi. Evlendiği ilk gece siyah seksi geceliğinin altına plastik parmak arası terlik giydirmişler mesela. Bunun modayla ya da dönemle bir alakası yok, seçim ve gustoyla bir alakası var. Başak Dizer ve Deniz Marşan’cığım maalesef sınıfta kaldınız şu ana kadar.

1 2 3 4 5
Yiğit Karaahmet
26/10/2015 10:58
YORUMLAR




DİĞER HABERLER