Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Amerikan Pastası’ndan dizi olur mu?

Kızlar fena değil, yeni yüzler yani. Ama ne kadar etkililer ona beyler karar versinler.

8- Bilmem kaç yaşında adamları/kadınları üniversite öğrencisi yapmışlar diyemeyeceğim çünkü bu defalarca rastladığımız bir şey. Yani eski Türk filmlerinden itibaren biliyoruz böyle şeyler olduğunu. Sene 2014 oldu ne diyorsun, derseniz buna çok verecek bir cevabım yok.

9- Senarist tatlı, farklı ve gerçekten absürd bir şey yapmak istemiş. Ancak yönetmenimiz ve reji ekibi sanki çekilen iş gerçek bir drama ya da sıradan bir komedi gibi davrandığı için kimya tutmamış. Kardeş Payı, İşler Güçler, Leyla ile Mecnun gibi dizilerin lezzetleri çoğu zaman yönetmenin takdirinden gelmekte mesela. Normal dizi çeker gibi çekilse o diziler bu kadar fenomen olur muydu? Takdir sizlerin. Derseniz ki onlar ne, bu ne. Anlatmak istediğim tarz yakalamanın zor ama yakalayınca başarılı şeylere sebep veren bir şey olduğu.

10- Aşk, meşk hikayelerine değinilecek belli. Hatta adı geçen Kerem hikayeye girebilir. Bölümün başında gördüğümüz Sümer Tilmaç işin içine daha çok girebilir. Mustafa Topaloğlu’ndan daha bomba replikler duyabiliriz. Bunlara itirazım yok, Scary Movie ya da American Pie filmlerini severek izledim ben. Kaliteli abukluğa her türlü varım kısacası.

Uzun lafın kısası bence filminin aklımızda ‘ucuz’ kalması sebebi ile diziye önyargı ile baktık. Recep İvedik’in de dizisi çekilse aynı şekilde bakacaktık, kaçışı yok. Kimi zaman izlenme oranlarından ziyade başka şeyler giriyor devreye, Okan Karacan’ın hala üniversite öğrencisi olabilmesi gibi mesela. Tt de olmadı zaten, reytingleri de ne olacak bekleyip göreceğiz.

Not : Show TV'nin sitesinde diziye ait bir tane görsel ya da adam gibi bilgi olmaması da içler acısı bir durum olarak kayda geçsin.

1 2 3 4
Nida Fındık
09/06/2014 18:20
YORUMLAR




DİĞER HABERLER