Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Amerikan Pastası’ndan dizi olur mu?

Big boy gerçekten big yalnız.

5- Big Boy karakteri çok tatlı olmuş başka bir dizide olsa efsane olabilecek kadar iyi işlenebilirdi. Şimdilik burada çok parlayacak gibi durmuyor. Ilk bölümden bu kadar umutsuzluk doğru mu bilemedim ama ilk görüşüm bu.

6- Kurdela ve Doktor’un ÖSYM binasında takıştıkları sahnede yine bir ‘vine’ muhabbeti geçti. Anlaşılan tekonoloji ve sosyal medya muhabbetlerine bol bol girilecek. Kurdela’nın sinirli halleri gözüme hiç batmadı, Duygu Çetinkaya o hallerini bol bol sergilemişti bize malum. Bu arada söylemezsem olmaz kendisi güzel ve seksi bir genç kadın. Okan Karacan ise üniversite yollarına düşmek için gerçekten çok yaşlı, her ne kadar yıllardır sınava giriyor olsa da.

7- Adını hatırlamadığım bir filmden bahsetmiştim ya, adını hatırladığım bir filme geçiyorum. Ufaktan ufaktan Ocean’s Eleven kokuları da güzelinden burnuma gelmeye başladı. Bunlarla ilgili bir sıkıntım yok, etkilenme olabilir ancak canımı sıkan şu. Bu tarz konular doğru anlatılamadığı zaman temposu düşüyor ve kaz darken koz diyor. Sonra izleyici de “amaaan geç şunu!” diyor. Olmuyor.

1 2 3 4
Nida Fındık
09/06/2014 18:20
YORUMLAR




DİĞER HABERLER