Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
6 maddede ABD'nin Paramparça'sı Empire

5) Konuk oyuncular ve yan kadro

Dizide nereye baksan ünlü bir konuk oyuncu da çıkıyor… Mesela süper model Naomi Campbell şu sıralar dizide Hakeem’in kendisinden büyük kız arkadaşı rolünde. Grammy ödüllü ünlü şarkıcı Gladys Knight kendisi olarak konuk oldu. Oscar ödüllü oyuncu Cuba Gooding Jr. ise eski bir dost olarak diziye bir bölümlüğüne uğradı.

Rita Ora ve Jennifer Hudson’ın da sezon bitmeden konuk olacağı geçenlerde açıklanmış durumda. Daha sırada Snoop Dogg, Patti LaBelle, Macy Gray ve Courtney Love da var. (Ayrıca Naomi Campbell, pek de konuk denmeyecek bir rol üstlendi.)

6) Reyting rekoru

Reyting demek pek çok şey demek, hatta her şey bile demek. Empire yayına gidikten sekiz bölüm sonra bile diziyi izleyen sayısı asla düşmedi; hep çıktı. Kulağa normal gibi geliyorsa bile kesinlikle değil, çünkü Nielsen’e göre ‘en az’ son 23 yıl içinde Amerika’da sekiz bölüm boyunca seyircisi düşmeyen bir dizi yok. Yani sadece siyah seyirciyle olacak bir iş değil…

Sahip olduğu reyting oranı da başka bir harika ve sezon ortasının en ilgi gören dizisi konumunda. Diziyi boşverip reytingin başarısını konuşan bile var… FOX kanalı da bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı ve ikinci bölümden sonra diziye yeni sezon için onay verdi.

Not: FOX demişken, diziyi ülkemizde yayınlayan FOX Life Türkiye'de Empire perşembe günleri, yani Amerika yayınından bir gün sonra yayınlanıyor.

Empire dizisi Paramparça dizisinde olduğu gibi pek çok kişiyi şaşırttı, sektörde ve dizi dünyasında çok şey değiştirdi. Üstelik bunu henüz beş bölüm içinde başarmış durumda ve dahasını da yapmaya niyetli gibi gözüküyor… Bekleyip görelim bakalım daha neler olacak? (12 bölümlük ilk sezon sonunda da sonuç değişmedi. Gerçekten merakla bekliyoruz.) 

1 2 3 4
Aytaç Kara
12/02/2015 15:13
YORUMLAR




DİĞER HABERLER