Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
KÖŞE YAZISI
2014’ün yıldızı

2014’ün ün bu son Pembe Halı’sını, bu yılın en gözde ünlüsüne ayırmak istedim. Bütün sansasyonuyla Asena Erkin, 2014’ün bize en büyük hediyelerinden.

Futbolcuların eşleri takip edilen insanlar olur ya, Asena Erkin de ilk başta bizim için öyleydi. Sonradan adını magazinden gündeme her yerde duyduk. Haber başlığı değildi duyduklarımız. Kendi adıyla marka olabilmiş birisinin “lifestyle”ıydı. Sürekli bir yenisini patlattığı olaylarıyla bizi hep daha iyisine alıştırdı. Adını ilk duymaya başladığımızda ayı kostümü giymişti. Uçuk kaçık başka kıyafetleri de vardı ama açılışı iyi yapmıştı. 

Kendi tarzı zaten not alınırken, Caner Erkin’in giyim tarzı da Asena Erkin’e mal edildi. Eğer Asena Erkin giydiriyorsa kocasını tabii ki ona ”Helal olsun!” diyoruz çünkü Caner Erkin futbolcuların giyim tarzlarını geride bırakan bir görünüşe sahip.

Asena Erkin’i kişiden çok, bir isim yapan şey tabii ki de gerçek anlamda ünlü olması. Her gün yeni bir haberi çıkarken konular ne kadar hassas olursa olsun asla açıklama yapmayarak ne kadar cool olduğunu gösteriyor bizlere. Sadece ünlü olması ve başka bir meşgalesi olmaması o kadar harika ki, nasıl böyle bir figüre ihtiyacımız olduğunu anlatamam. İşte Asena Erkin tam bu sırada Nişantaşı’nda gözüktüğü yeni arabası, gecelerin neşeli yüzü olması, oğluna açtığı Instagram hesabı, dünya umurunda olmadan yaşaması ile bize bir vizyon veriyor. Sadece kendi hayatını izlediğimiz bir ünlü o! Ne yapsa takip ederiz çünkü saf kan ünlülerden. Oyuncu ya da şarkıcı değil! Şimdiden onu rol model alan, ikon ilan eden kadın ve gaylerden oluşan geniş bir kitle var. Asena Erkin, 2014’ün magazine verdiği en kıymetli hediye!

Haftanın Prensesi:
Artık çok pembeler içerisinde görmesek de arabasından mayosun haftanın prensesi Caner Erkin pembesi. Evet, artık bu tona öyle diyebiliriz. Caner Erkin ve Asena Erkin çiftine fabulous bir hayat diliyoruz!

YORUMLAR




DİĞER KÖŞE YAZILARI