Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Yaz’ın Öyküsü: Kadınlar güvenebilecekleri erkekleri severler

UMUT

Evleniyorum yihaaa, çok mutluyuz…

Güzelliğim benim…Sana şöyle kocaman bir AFERİN ile başlamak istiyorum. Ne yalan söyleyeyim, öpüşmeden sonra bir de üstüne sürpriz eklenince küçücük bir afallamayla yanlış bir karar verebileceğini düşünmedim değil.  Yalan yok şimdi. İlk sahnede Mert’e verdiğin ‘’Sen sadece kızımın babasısın başka hiçbir şey değil!’’ayarın harikaydı. Başlıkta da belirttiğim gibi kadınlar güvenebildikleri erkeklere tutunurlar. Arkalarını döndüklerinde aldatılmayacaklarından emin olmak isterler. Şimdi yıllar öncesine dönüp baktığımızda Mert bu güven unsurundan bol yıldızlı bir sıfırı tek geçer. Eee hal böyle olunca senin bu adama ‘’Sen kimsin? Kim oluyorsun da bana evlenemezsin diyorsun,’’ çıkışında haklılık payın yüzde bin beşyüz. Sana o kadar söyleyeyim.

Ama güzelliğim tabii şimdi bu madalyonun bir yüzü. Öteki yüzüne hiç bakmak istemesem de görünen köy kılavuz istemez yani şekerciğimm. Tamam Mert güven konusunda sınıfta kalmış olabilir ama kendin söylüyorsun işte “Birini sevdiğin zaman onun kusurlarını görmezsin,” diye. Her ne kadar “Mert’e güvenemiyorum,” desen de sen bu adama aşıksın. Aşıksın güzelliğim; bunu ben söylemiyorum, sen her hareketinle bunu gösteriyorsun zaten. Tamam sürpriz sahnesinde Mert’e haddini bildirdin, yani sen öyle sandın da neyse. Ama güzelliğim Mert sana ‘’Seni seviyorum,’’ dediğinde de bir heyecanlandın. Sen ne kadar ‘’Sen kimsin, seni sevmiyorum, unuttum  seni’,” desen de hepsi boş. Sen de kendine itiraf edeceksin bunu ama iynşallah o zaman geldiğinde benim 3 TUNÇ tas hoşafım darma duman olmaz.

Bahsi geçmişken biraz da 3 TUNÇ tas hoşafımınla benim güzelliğimden söz edelim. Öpüşme olayı yüzünden kendini hala suçlu hisseden güzelliğim her ne olursa olsun Tunç’un en kötü zamanında yanında olmalıydı elbette. Tunç ve Umut yaralarını birbirlerine açmış iki güzel insan. Tunç’un ‘’Sana ihtiyacım var,” mesajına koşa koşa giden Umut  kalp kalp kalp ben. Tunç‘un iyi olması için elinden geleni yaptı. Gerek Ege’yi konuşmaya ikna etmek olsun, gerekse nikah tarihi almak olsun. Şimdi tamam Umut bunları yapıyor ama bunu vicdan duygusunun yön vermesiyle mi yapıyor? Bir de böyle bir durum var.  Tunç, Umut’un her zor zamanında yanındaymış. Umut’un istediği güveni ona hep vermeyi başarmış. Umut’un yaralarını sarmaya çalışmış. Biliyoruz ki Umut’un kalbinin bir köşesinde Mert hep olmuş. Dili bu kalp Tunç için atıyor dese de bakalım kalp ne diyor?

Vallahi güzelliğim hep söylüyorum yine söyleyeceğim : Yapma! Üzülen sadece sen olmayacaksın bunu bil. Kalbinden söküp atamadığın ismin üzerine  başka bir ismi kazımaya çalışma.

1 2 3 4 5 6
Gülsem Gençel
07/09/2015 18:40
YORUMLAR




DİĞER HABERLER