Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Ütopya: Kurreis derken?

Şakacı

Ütopya’da bir türlü sevdiğim bir yarışmacı olamadı, ama arada Semih’e sinir olmuyor değildim. Fakat Kurre’ye gösterdiği sabrı gördükçe de, esasen iyi çocukmuş deme eşiğine geldim. Kendisinin peşinden koşmuş, romantik hareketlerle coşmuş bir adamı bile kendisinden bu kadar yıldırmak herkesin yapabileceği bir şey değildir zira. Sonra sırf ona hayran diye üşenmeden kalkıp yarışmaya giren Dilay’ı bile yıldırdı. Murat Abi’yi saymıyorum bile. Bir de böyle arada komik çıkışları, yok ‘ben bu oyunu bozarım’ demeler, yok ‘ben de kılıcımı çıkardım’ gibi bir takım açıklamalar, yani inanarak mı söylüyor, dalga mı geçiyor bir anlasam rahatlayacağım. Yine de Semih’e olan aşkında samimi olduğuna inanıyorum. Yani aşık olmayan bir insan günün yarısında “Semiiiiiih,” diye geziyor olamaz çünkü, olmamalı. Saadeti yakalasın inşallah, ne diyelim.

Bu hafta Yıldız elendi, ki bunun herhangi bir etkisi olacağını katiyetle düşünmüyorum. Yine de gidenler hep Tuncay’ın arkadaşlarından gidiyor. Gerçi Tuncay’ın da buna üzüleceğini sanmam, sonuçta artık onlarla bir grup olmamayı kendisi seçti. Bir de Noyan’la çok eğleniyorlar gibi, sürekli bir atlama zıplama, bir şakalar komiklik. En doğrusunu onlar yapıyor belki de tabi.

Son olarak Meral’e gelmek isterim, kızcağız gözlerimizin önünde aklını kaçırmanın eşiğine geldi. Kendi kendine konuşuyor, kendisine tek kelime bile etmeyen insanlara “Gelin pasta kesiyorum,” diyor. Bir takım hayali arkadaşlıklar içinde gibi, sanki hafif yardıma ihtiyacı var. Murat Abi biraz takılsa bari onla.

Yarışmanın bitmesine ne kadar kaldı onu bilemiyorum zira kurallar sık değişiyor, ama şimdilik durumlar böyle.

1 2
Zeynep Gönenli
10/08/2015 00:58
YORUMLAR




DİĞER HABERLER