Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Ütopya: Kurreis derken?

Ütopya’da yine ortam çılgın atıyor. Bu haftanın olayı, Kurretülayn’ın dokunulmazlık alması oldu bana göre. Kurretülayn’ın durumu çok acayip. Fanatik Semih hayranları şu dünyada ondan başka herkesi sevmeye hazır gibiler. Semih’in grup arkadaşları dersek, eve Kurretülayn hayranlığından ötürü giren Dilay bile nihayetinde Kurretülayn’a (yazının bundan sonrasında takdir edersiniz ki Kurre diye bahsetmek durumundayım) inceden bir isyan bayrağı çekti. Murat Abi onun oturduğu sofraya bile oturmama kararı aldı. Bir Altar hala çok tepkili değil ama onun da grubun dağılmasını isteyip istemediği tam belli değil, yani sinir olsa da aslında söylemiyor olabilir.

Tabi bu kadar insan onu sevmezken Kurre nasıl bu hafta dokunulmazlık aldı, o belli değil. Kurre’ye kalırsa kendi sevenleri ile oldu bu. İmkansız demeyelim ama pek kimse ihtimal vermiyor buna, evdekiler de dahil.

Kurre’ye sevgilisi Semih bile son derece kızgın aslında. En son geçen akşam ‘bir karar verme aşamasındayım’ gibi bir ayrılık imasında bile bulundu. Şunu söylemeden geçemeyeceğim ki, Kurre gerçekten sinir sınırlarını zorlayan, ‘nasıl yapmamalıyız 101’ derslerinde okutulması gereken hareketler yapan bir arkadaş zaman zaman. 7/24 aynı evin içinde yaşadığı adama “Bana hiç vakit ayırmıyorsun,” diye trip atabilen bir insan. Hayır, sana zaman ayırmayıp da ne yapıyor olabilir acaba, en fazla salıncak yerine Alaçatı’da oturuyordur Semih, o da olmazsa Tuncay’a sataşıyordur, ya da Murat Abi’yle ineklerin oradadır. Çay bardağı sıcak, çok uzağa gitmiş olamaz.

1 2
Zeynep Gönenli
10/08/2015 00:58
YORUMLAR




DİĞER HABERLER