Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Türk televizyonunda absürt komediler

Üsküdar'a Giderken

Sonucu iyi olan bir başarısızlık hikayesi. Birkaç sebep sayılabilir sadece 13 bölüm sürüp bitmesiyle ilgili. Karakterlerin çok sarmaması (Mühendis Oğuz dışında fenomen olabilecek karakteri yoktu), şans verme konusundaki en tutucu kanalda yayınlanması (Kanal D) ve bu kadar animasyonlu bir absürt komediye Türk halkının hazır olmaması. Yayından kaldırıldı kaldırılmasına ama hala çekirdek bir hayran kitlesi ortalarda dolaşıyor. Yavuz'un Tülin’e olan aşkını bir türlü dile dökememesi, Erdem'in ölmüş babasından aldığı nasihatler, ezberci eğitimin bitiremediği Oğuz ve genç gösteren Hakkı Selçuk'la sevildi Üsküdar'a Giderken. En azından final yapmayı başardı. Sonucuysa alttaki başlığa kaldı.

-İlkokulu Sivas'ta, köy okulunda okudum. Toplam mevcut sekiz, tamamı akraba. Ortaokul zaten devlet parasız yatılı, lise desen İmam Hatip. Tam üniversiteyi kazandım her şey farklı olacak derken ITU Makine. Valla Filiz, içi seni beni dışı seni yakar. 150 kişilik fakültede dört sene boyunca sadece bir tane kız vardı ya. Erkek başı 360 gram kız düşüyor, kemikli. E tabii şimdi kız olmayınca erkekler ne yapıyorlar? Salıyor. O zaman da fakülte leş gibi kokuyor.
- Yok canım öyle deme. Çağla Kubat mesele ITU Makine mezunu.
- Olabilir. Okuldayken öyle değildir o. Ben bizim fakülteden mezun bir kızla aynı iş yerinde çalıştım Filiz, kızı ilk gördüğümde tanıyamadım ya. Bak aklında bulunsun, meğer kadınlar bıyıklarını kestiklerinde çok değişik oluyorlarmış.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Mehmet Dinler
24/01/2015 04:12
YORUMLAR




DİĞER HABERLER