Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
TRT Ev Sineması kuşağında bu hafta; Bünyamin


TRT'nin Türk Sineması’na yeni soluk getiren "TRT Ev Sineması" kuşağı tüm hızıyla devam ediyor. Perşembe gecelerinin ‘Aile Keyfi’ olan ‘TRT Ev Sineması’ kuşağında bu Perşembe gecesi komedi türündeki "Bünyamin" filmi izleyici ile buluşuyor.

 

26 Mayıs Perşembe, saat 20.00'de TRT 1’de ekranlara gelecek olan ‘Bünyamin” filmi, yayıneviyle yaptığı sözleşme sonucu bir roman yazmak zorunda olan ve bir türlü yazamayan Hayal’in eğlenceli macerasını anlatıyor.

İşlerin iyice çıkmaza girdiği sırada, birden Bünyamin adlı bir adamın hikayesini yazmaya koyulan Hayal, işsiz ve dağınık bir karakter olan Bünyamin’i ansızın karşısında buluyor. Ona, Bünyamin isimli bir roman yazdığını ve kendisinin geçek değil bu romanın karakterlerinden biri olduğunu ispatlamaya çalışıyor.

Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğini üstelendiği filmin başrollerini Görkem Yeltan, Serkan Ercan, Funda Güray ve Deniz Karaoğlu gibi sevilen isimler oluşturuyor.

 

Bu Perşembe ve bundan sonra her Perşembe aile bir araya geliyor!

 

Perşembe gecelerinin ‘Aile Keyfi’ olan ‘TRT Ev Sineması’ kuşağı, tüm aileyi bir koltukta toplarken, komedi, drama, fantastik gibi film türleri ile kah ağlatıp, kah güldürecek filmler ile ekranlarda yepyeni bir soluk oluyor. Türk Sineması’nın 100'üncü yılı ve TRT'nin 50’nci yılını taçlandırmak için 2014 yılında başlatılan ‘TRT TV Filmleri’ projesi, Türk Sineması’na ve televizyon sektörüne yeni hikâye ve eserler kazandırmayı, genç sinemacıların özgün ve yenilikçi projelerine imkan sağlamayı hedefliyor. Proje kapsamında çekilen 33 film, her Perşembe gecesi, saat 20.00’de, TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

 

TRT Ev Sineması Kuşağı'nın 5’inci haftasında ‘Ya Nasip Ya Kısmet’ adlı komedi/dram filmi ekrana gelecek!

 

TRT Ev Sineması Kuşağı 5’inci haftası, 2 Haziran Perşembe gecesi, saat 20.00’de, TRT 1 ekranlarında ‘Ya Nasip Ya Kısmet’ adlı film izleyici ile buluşacak. Küçük bir kasabada kendi halinde şerbet satarak yaşayan Ahmet’in hikayesini konu alıyor. Gökmen Tosun’un yönetmenliğini üstelendiği filmin başrollerini Hasan Kaçan, Erdem Akakçe, Turgay Tanülkü gibi isimler oluşturuyor.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER