Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Sizin Kiralık Aşk hikayeleriniz - bölüm 1

Leyla Topbaş

HAYATIMIN İKİNCİ BAHARININ BAŞLAMA SEBEBİ “KİRALIK AŞK” MUCİZESİ

44 yaşında, eğitimci, ikizler burcu ve aynı zamanda 20 yaşında bir erkek çocuk sahibiyim. Neden mi Kiralık Aşk? Anlatayım.

2015 Temmuz ayının ortaları, gülmek ve güldürmek için her zaman bir sebep bulan ben, ota çöpe her şeye ağlayan bir halde, dünyevi aktivitelerden kopmuş bir şekilde bilgisayar başında oturuyorum.

Oğlum ve eşim beni korkuyla takip ediyor ve doktora gitmem konusunda ikna etmeye çalışıyor. Bense hayatımın ne kadar boş, heyecandan yoksun olduğunu düşünerek bir başıma olumsuz fikirler içinde kaybolmuştum. Bir taraftan da bu zamana kadar olan hayatımı sorgularken kendimle yüzleşiyordum.

O da ne ! Youtube’ta gezinirken Kiralık Aşk diye bir şey gördüm. “Zaten boş boş geziniyorum bir bakayım,” dedim. Ve o andan sonra ilk dört bölümü arka arkaya izledim. BA YIL DIM!!!

Ben insanların bakışlarına çok dikkat ederim. Ömer’in bakışları birçok kişi gibi benim de gözümden kaçmadı. Bu adam nasıl bakıyor böyle, bu kadar derin bakılır mı diye kalakaldım.

Aşk evliliği yapan biri olarak unuttuğum duyguları ve heyecanı, gençlik yıllarımı hatırlayarak- izliyordum -ki bir süre de buna ağladım. Günlük zorunlu işlerimi tamamladıktan sonra yatana kadar döndüm döndüm tekrar izlemeye başladım. Eşim ve oğlum yeni bir şok geçirdiler. Bu yeni halimi sindirmekte bayağı zorlandılar diyebilirim. Arkadaşlarım bana hayretler içinde baksalar da birkaç tanesi benden sonra dizinin tutkulu izleyicileri arasına katıldılar.

Ben Ömer’in aşkına âşık oldum. Defne’nin saf halini sevdim. İkisini seyrederken dert edindiğim şeyleri, olumsuz düşünceleri unuttum. Hayatın kısa olduğuna ve kalan zamanımı hayattan zevk almaya çalışarak geçirmem gerektiğine karar verdim. Öyle de yaptım, yapıyorum.

İlk olarak kadın kadına tatile çıktım. Tatilde ve hatta yolculuk boyunca Kiralık Aşk’tan hiç kopmadım. Hatta bir yıldır o hallerimi anlatıp gülüyorlar. O anları yazsam küçük bir kitap olur yazmayacağım. Korkmayın.

Evliliğim yeni bir boyuta geçti. Eşimle yeniden aşk yaşamaya başladım. Eşimin bana karşı bakış açısı değişti. Tek başıma gezmeme, tatile gitmeme, Cuma günleri televizyonun sadece bana özel olmasına, tekrar tekrar seyretmeme, dizi müziklerini sürekli dinlememe gayet anlayışla bakıyor. Gerçi hala kıskanmıyor dersem yalan olur☺ Benim mutlu olduğumu görmekten o da mutlu oluyormuş. Cuma günü dizi saatlerinde yemek ve çay servisinin yok olmasına, konuşmanın ve odada gezinmenin yasak olmasına rağmen...

Bölümleri izlemeye başlayınca haberleri ve yorumları takip edebilmek için hemen Twitter ve Instagram hesapları oluşturdum. Sosyal medyayla ilişkilerim gelişti.

Toparlarsak, bu dizi hayatıma yeni bir LEYLA, hayata yeni bir bakış açısı, aşk, heyecan, neşe, mutluluk, hayatımın İKİNCİ BAHARINI getirdi. Beni karanlık, sıkıntılı bir kâbustan uyandırdı ve hayatın güzelliklerini görmemi sağladı. Daha ne isteyim…

Not: Ben ilkokul öğretmeniyim. Cuma günleri sabah derse, KİRALIK AŞK jenerik müziği ile başlamak, ben ve öğrencilerimin vazgeçilmezi…

Bana sakince kendimi ve hayatımı değiştiren bu TUTKUmun hikâyesini(özetle) anlatma fırsatı verdiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİM.

1 2 3 4 5 6
Pelin Arslan
24/06/2016 10:22
YORUMLAR




DİĞER HABERLER