Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Shadowhunters: Fantastik dizileri tahtından etmeye geliyor!

Shadowhunters’ın rakiplerine bakacak olursak:

Teen Wolf: Ana karakterlerinden Allison’ın diziden ayrılması Tyler Hoechlin’in beşinci sezonda yer almayacak olmasıyla bayağı süredir kan kaybeden bir yapım benim gözümde.

The Vampire Diaries: Herkes bitmesini isterken Klaus-Caroline severleri yasa boğup Stefan ve Caroline’ı çift yapması olsun (gerçi benim gibi bu durumdan gayet memnun olanlar da var) Damon ve Bonnie’yi yakınlaştırması ve bu da yetmezmiş gibi üzerine Nina Dobrev’in diziden ayrılması olsun fanlar tarafından bayağı tepki toplayıp çoğunu diziden soğutmuş ve çok yüksek ihtimalle yedinci sezonu pek parlak geçmeyecek bir yapım.

The Originals: Biz Orijinaller’i bu kadar çok severken spin-off’unu yapıp bizi daha da mutlu etmişlerken dizinin gidişatı bizi pek mutlu etmedi. Konu odağını bırakıp çift odaklı bir dizi haline gelen Vampire Diaries’den yaka silkmişken ilaç gibi gelen The Originals hızlı başladı hızlı söndü. Çift demişken Julie Plec’in yaptığı hiçbir yapımda bir çifti çok sevmemenizi tavsiye ediyorum. Zira neydik, ne oldu diye kalabiliyorsunuz.

Çok büyük popülerliğe sahip bu dizilerin tahtları sallanırken eğer Shadowhunters iyi bir çıkış yapabilirse hepsini tahtından indirebilecek gibi duruyor. Çoğu insanın severek izlediği doğaüstü canlıların yer aldığı, romantizmin bolca bulunduğu bu diziler tam olarak düşüşe geçmiş durumda.

Yayın tarihi kesin olmamakla birlikte duyurulana göre 2016 yılına kadar beklemek durumundayız.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Ece Öztürk
24/07/2015 00:28
YORUMLAR




DİĞER HABERLER